Νοοτοπία 2013 ® Παιδότοποι: "Οι φίλοι μου με παίζουν" στη Χίο

Εικόνα NOESI.gr

Παιχνίδι. Η επόμενη εκδήλωση ...Νοοτοπία από το NOESI.gr πάει μία μεγάλη βόλτα στη ...Χίο! Για 4 ημέρες, από 13 έως 16 Ιουλίου 2013, σε εξωτερικούς χώρους, για όλα τα παιδιά, στα χωριά Άγιο Γεώργιο Συκούση, Θυμιανά, Λιθί και Πυργί.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται, σε συνεργασία με το δήμο Χίου, από την Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύει παιγνιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Το NOESI.gr συνοδεύει από κοντά τις εκδηλώσεις, προσκαλώντας μικρούς φίλους, πλαισιώνοντας τους παιδότοπους με εθελοντές.

Όλοι μπορείτε να είστε πλάι μας στη μεγάλη νέα ...Νοοτοπία! Διαβάστε όλο το άρθρο!

Ενημερωτική εκδήλωση του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου

Εικόνα dimitrios

Παρουσίαση της δράσης των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας Περιστερίου:

  • Γραφείο Διαμεσολάβησης Περιστερίου
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου
  • Κοιωνικο Φαρμακείο Περιστερίου
  • Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου

Αναδρομική ισχύς επιδόματος πρόνοιας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πράγματι, το επίδομα πρόνοιας δίνεται από την ημερομηνία γνωμάτευσης του ΚΕΠΑ και για όσο χρόνο αυτή έχει ισχύ. Δυστυχώς, είναι σωστό αυτό που σας είπαν...

Προνοιακό επίδομα για πρώτη φορά

Εικόνα Remanoula
Εχουμε περασει από ΚΕΠΑ με γνωμάτευση παιδικος αυτισμος με νοητικη καθυστεριση 67% κατά ιατρικη προβλεψη 1/6/2012 εως 30/6/2017. Κατεθεσα τα χαρτια μου στην Πρόνοια όπου ανηκουμε και χθες με ενημερωσε μια υπαλληλος ότι δεν δικαιουμαι αναδρομικα χρηματα δηλαδη 1/6/2012 μεχρι σημερα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα πριν.

Κοινωνικός Τουρισμός

Εικόνα NOESI.gr

Το Πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους" (Κοινωνικός Τουρισμός) τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2014. Ειδικότερα θα αναπτυχτεί σε δυο χρονικές περιόδους. Η πρώτη από τον Ιούλιο 2013 έως 31 Δεκεμβρίου 2013 και η δεύτερη από Φεβρουάριο 2014 έως 31 Μαΐου 2014. Διαβάστε για τους δικαιούχους και τις προϋποθέσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΑΠΟ 19/07/2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. 

ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Ε. (Νευροανάδραση: Δωρεάν εκτίμηση έως Σάββατο 29/6

Εικόνα ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Ε. Νευροανάδραση

To NOESI.gr μας καλωσόρισε με θέρμη στο δίκτυο "Προνόησε" και εμείς ανταποδίδουμε με δωρεάν την πρώτη εκτίμηση στο χώρο μας, για τα μέλη του NOESI.gr που θα κλείσουν τηλεφωνικά το ραντεβού τους, μέχρι το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013. 

Η προσφορά έχει λήξει!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.