Προκήρυξη για εκπαιδευτικό και ειδικό επιστημονικό προσωπικό στη Σχολή ΟΑΕΔ ΑμεΑ

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων κατάρτισης της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθήνας, σε ωρομίσθιο διδακτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2014-2015, καλεί όσους ενδιαφέρονται, να υποβάλουν αίτηση από 29-08-2014 έως 08-09-2014 με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την κάλυψη των σχετικών κλάδων και ειδικοτήτων.

Μαθησιακές Δυσκολίες: Κατηγοριοποίηση και σύγχρονες τάσεις Αντιμετώπισης

Εικόνα NOESI.gr
Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (ΑΙΕ)
Σάβ, 06/09/2014 - 10:00

dyslexia_778Οι μαθησιακές δυσκολίες αποτελούν μία σχετικά ετερογενή ομάδα δυσκολιών που σχετίζονται, αλλά και επηρεάζουν, κυρίως, τη σχολική επίδοση. Αρκετές είναι οι απόπειρες των επιστημόνων που προσπάθησαν να δώσουν έναν ευρύτερα αποδεκτό ορισμό για τις μαθησιακές δυσκολίες χωρίς, όμως, ακόμα και σήμερα να υπάρχει η επιθυμητή συναίνεση.

 2 θέσεις προσφέρονται με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για μέλη του δικτύου επαγγελματιών SPECIALS του NOESI.gr

Ειδική άδεια λόγω παιδιού με αναπηρία

Εικόνα tkanavou

Θα  ήθελα μια βοήθεια. Μου είπανε ότι ως εργαζόμενη σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με παιδί με αναπηρία δικαιούμε μια ώρα μειωμένο ωράριο και έως 22 ημέρες κανονική άδεια. Ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτό ισχύει; Και αν ναι ποιος είναι ο νόμος αυτός για να τον δω; Ευχαριστώ πολύ

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.