Αναζήτηση Ψυχοπαιδαγωγού στην Παιανία για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Ζέλια Αντρέου

Αναζητώ ειδικό ψυχοπαιδαγωγό για παράλληλη στήριξη σε αγόρι 5,5 ετών με ήπια ΔΑΔ σε παιδικό σταθμό στην Παιανία. Δευτέρα - Παρασκευή: 8.30 - 14.30. 500 ευρώ.

Αναζητώντας Παράλληλη στήριξη για το Γιωργή μου

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Οι ελπίδες μου και πάλι στη μεγάλη αγκαλιά του noesi, όπως και πριν από 3 χρόνια που σχεδόν με απόγνωση ανάρτησα αγγελία για τη στήριξη του αυτιστικού μου Γιωργή και ...βρήκα εδώ στο δικό μας ιστότοπο που μας δίνει πληροφορίες, συνεχή ενημέρωση και κυρίως την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τα παιδιά μας, με λόγια και έργα ζωής. Στο δικό μας Άγγελο χρωστάμε όλοι μας πολλά ...και γι αυτό και πάλι εδώ θα απευθύνω εκκληση....:  Στις Σπέτσες... με το Γιωργή μου να πηγαίνει εφέτος στην 3η δημοτικού ζητούμε Λογοθεραπεύτρια ή Ειδική Παιδαγωγό με γνώσεις πάνω στον αυτισμό να συνεχίσει το έργο της μεγάλης μας προσπάθειας στη στήριξη του Γιωργή μας στο σχολείο ....μιας και το κράτος πρόνοιας αντιμετωπίζει τα παιδιά μας πραγματικά σαν τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού. 

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός στο Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνα manhurs1

Νέα αγγελία: Ζητείται Ειδικός Παιδαγωγός στο Ηράκλειο Κρήτης για καθημερινή απογευματινή κοινωνικοποίηση και ένταξη και παράλληλη στήριξη στο σχολείο στη ΣΤ' δημοτικού για αγόρι με ΔΑΔ.

Μαρούλη Βασιλική, Ψυχολόγος (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Η Βασιλική Μαρούλη διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 24/07/2015 έως 24/01/2017. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.

Φυσιοθεραπευτής / Ειδικός γυμναστής στη Σύρο

Εικόνα ΑΝΘΙΖΩ Διεπιστημονικό Θεραπευτικό Κέντρο

Αναζητούμε φυσιοθεραπευτή ή ειδικό γυμναστή, για να αναλάβει την καθημερινή άσκηση / θεραπευτική αποκατάσταση εφήβου ΑμεΑ με πρόσφατο χειρουργείο. Η ανάγκη αφορά αποκλειστικά τον μήνα Αύγουστο, στη Σύρο (Κυκλάδες).

Ζητείται ειδική παιδαγωγός (ψυχολόγος ή λογοθεραπευτρια) για παράλληλη στήριξη σε παιδί με ΔΑΔ

Εικόνα p3nny83

Ζητείται ειδική παιδαγωγός (ψυχολόγος ή λογοθεραπευτρια με εμπειρία) για παράλληλη στήριξη σε παιδί με ΔΑΔ για την ταξη του νηπιαγωγειο για το 2015-2016,ωράριο 8-2 (μπορεί να γίνει 9-2) από Δευτερα-Παρασκευη. To νηπιαγωγείο είναι σύνορα Μοσχατου - Νεου Φαλήρου.

Αμοιβή 350 - 400 ευρώ.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.