Αγγελία για καθημερινή μελέτη από ειδική παιδαγωγό (Κάτω Πατήσια)

Εικόνα Τασια Παπαθανασιου

Ζητάω ειδική παιδαγωγό για καθημερινή μελέτη δυο παιδιών Δ δημοτικού και μελέτη Αγγλικών - Γαλλικών. Το ένα παιδί έχει μαθησιακές δυσκολίες εκτός την μελέτη επιθυμώ και αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών. Από Δευτέρα έως Πέμπτη 5:00-19:30 και Σάββατο πρωί. Περιοχή: Κάτω Πατήσια.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται ιδιωτική παράλληλη στήριξη στη Γ' Δημοτικού (Θέρμη)

Εικόνα Ιωάννα Σωτηροπούλου

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι Γ' δημοτικού στο Τριόδι Θέρμης στην Θεσσαλονίκη. 

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για Α' Δημοτικού μαθητή (Κουφάλια Θεσσαλονίκης)

Εικόνα Άννα Παπαδοπούλου

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για παιδάκι Α δημοτικού. Θα προτιμηθεί άτομο με σημαντική εμπειρία 10 χρόνων και άνω. Περιοχή Κουφάλια Θεσσαλονίκης

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται ειδικός για παράλληλη στήριξη για μαθητή 4,5 ετών (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης)

Εικόνα Carer

Ζητείται ειδικός για παράλληλη στήριξη στο γιο μας, 4,5 ετών, ο οποίος είναι στο φάσμα του αυτισμού, για το σχολικό έτος 2016-2017. Θα παρακολουθήσει το νηπιαγωγείο, σε ιδιωτικό σταθμό στην Καλαμαριά. Εκτιμώμενος χρόνος απασχόλησης 8-10 ώρες την εβδομάδα. Απαιτείται μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα σε όλους!

Ζητείται συνοδός για την κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα τον Ιούλιο

Εικόνα Carer

Αναζητούμε κάποιον ειδικό παιδαγωγό ή εργοθεραπευτή που θα μπορεί να συνοδέψει έναν 15χρονο νεαρό στις κατασκηνώσεις της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ στον Αγ. Ανδρέα τον Ιούλιο. Οι ημερομηνίες είναι ακόμα κάπως αβέβαιες, ίσως μετά τις 12, 15 ή 18 Ιουλίου, δεν γνωρίζουμε ακόμη θα ξεκινήσει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος. Η διάγνωση του νεαρού είναι ΔΕΠ-Υ, ο οποίος παρουσιάζει απο 3,5 χρόνων επιληπτικά επεισόδια και βρίσκεται υπό αγωγή. Έχει δυο χρόνια που δεν έχει παρουσιάσει επεισόδιο. Χρειάζεται υποστήριξη γιατί δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σωστά όταν τον προσεγγίζουν άγνωστοι. Θα ταίριαζε περισσότερο άνδρας.

Ιατρική βοήθεια για το δεύτερο παιδί μου

Εικόνα Παναγιώτα Γαρδελάκου
Το παιδί μου είναι 23 ετών με αυτισμό και νοητική υστέρηση (δεν έχει λόγο). Το έχω στο σπίτι, ιατρός δεν υπάρχει μετά το νοσοκομείο (Δρομοκαΐτειο που νοσηλεύτηκε) Κανείς δεν αναλαμβάνει! Τι να κάνω, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Είναι τραγική κατάσταση. ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ.

Ζητείται ειδική /-ος παιδαγωγός για τη σχολική χρονιά 2016-2017 σε αγόρι 9 χρονών (κέντρο Αθήνας)

Εικόνα Helen

Ζητείται ειδική /-ος παιδαγωγός για τη σχολική χρονιά 2016-2017 σε αγόρι 9 χρονών για παράλληλη στήριξη στο κέντρο της Αθήνας.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Συνοδός παράλληλης στήριξης (Σίφνος)

Εικόνα NOESI.gr

​​Αναζητείται σύνοδος παράλληλης στήριξης, Λογοπεδικός ή / και Εργοθεραπευτής για​ παιδάκια στη Σίφνο. Η απασχόληση αφορά αρκετές ώρες καθημερινά.

Ζητείται άτομο για παράλληλη στήριξη Α' Δημοτικού (Βριλήσσια)

Εικόνα Carer
Ζητείται Ειδική Παιδαγωγός για κοριτσάκι Α Δημοτικού στα Βριλήσσια. Απαραίτητη, εμπειρία και αυτοκίνητο για την επιστροφή απο το σχολείο στο σπίτι. Ωράριο 8.00 - 15.00.

Ζητείται Ειδική Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε 6χρονο αγόρι με ΔΑΦ (Παιανία)

Εικόνα Ζέλια Αντρέου

Ζητείται Ειδική Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε 6χρονο αγόρι με ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας. Περιοχή: Παιανία.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.