Τι γίνεται με τις πληρωμές... ΙΚΑ ΤΟΥΜΠΑΣ

Εικόνα Ευμόρφιος Μουκατατζής

Τι γίνεται με τις πληρωμές λογοθεραπειας και εργοθεραπείας; Συγκεκριμένα έχω καταθέσει και τις δύο επιταγές (Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016) στο ΙΚΑ Τούμπας Θεσσαλονίκης και δεν πιστωθεί ακόμη στο λογαριασμό μου ενώ άκουσα ότι σε άλλα ΙΚΑ του Νομού δεν υπήρξε πρόβλημα.

Σπουδές Ειδικής Αγωγής μέσω Πανελληνίων

Εικόνα Πανελλήνιες2017

Καλησπέρα! Φέτος δίνω πανελλήνιες και θέλω πάρα πολύ να σπουδάσω ειδική αγωγή! Δεν ξέρω όμως ποια σχολή να βάλω ως πρώτη επιλογή, δηλαδή το Τμήμα της Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ή το Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας. Από ποια σχολή θα πάρω τα απαραίτητα εφόδια; Θα με βοηθούσατε πολύ με τις κατατοπιστηκές σας απαντήσεις! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για παιδιά και βρέφη

Εικόνα Kelly Vlassopoulou
Σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή από το Θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια"
Πέμ, 09/02/2017 - 16:00

Το Θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" στο Νέο Ηράκλειο διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για παιδιά και βρέφη με δωρεάν συμμετοχή. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και είναι βιωματικό. Γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα First Aid Athens και τον ιατρό κι εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών κύριο Χρήστο Κρασαδάκη.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Β' Δημοτικού (Βουλιαγμένη)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη για αγόρι Β' δημοτικού. Ωράριο: 08:00 - 13.30 με δυνατότητα εάν μπορεί ο / η ενδιαφερόμενος /-η να συνεχίσει την εργασία του και το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού στο σπίτι τις πρωινές ώρες. Περιοχή: νότια προάστια - Βουλιαγμένη.

Neuroprotek σε παιδί άνω των 9 ετών;

Εικόνα Eva Kapa

Υπάρχει κάποιος που να δοκίμασε το Neuroprotek σε παιδί άνω των 9 ετών; Υπάρχει κάποιος που ειδε βελτίωση οσο αφορά τις στερεοτυπίες, τις εμμονές και τους ψυχαναγκασμούς;

Παράλληλη στήριξη 2-3 ώρες μαθητή Γ Δημοτικού με ΕΜΔ (Μίκρα Θεσσαλονίκης)

Εικόνα Carer

Ζητάμε εκπαιδευτικό για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη μαθητή Γ΄ Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες σε σχολείο της Καρδίας Θεσσαλονίκης για 2-3 ώρες ημερησίως (από περίπου 11-13). Υπάρχει παράλληλη στήριξη του κράτους, αλλά με μειωμένο ωράριο. 

Πληρωμή Λογοθεραπειών 2017 - Πόσους μήνες σας χρωστά το ΙΚΑ;

Εικόνα Fofo

25/1/2017 καταθέσαμε στο ΙΚΑ (στα πλαισια της παράτασης που έδωσε - για να προλάβουμε να καταθέσουμε .....!!!)   αποδείξεις για τον Ιανουαριο, και μας είπαν ότι η τελευταία πληρωμή που έκανε το Ικα ήταν 19/1/2017. Από εκει και ύστερα τις πληρωμές θα κάνει αποκλειστικά ΕΟΠΥΥ. Εμείς έχουμε να πληρωθούμε 4 μήνες (Οκτ - Νοεμ - Δεκ - Ιαν) . 

  • Πόσους μήνες σας χρωστάει το ΙΚΑ;
  • Τι σημαίνει ότι θα πληρωνόμαστε από τον ΕΟΠΥΥ; 

24.251 θέσεις ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων

Εικόνα GlobedNews

Από σήμερα προκυρήσσονται 24.251 θέσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Ζητείται Ειδική Παιδαγωγός για μελέτη μαθητή με ΔΑΔ (Νέος Κόσμος)

Εικόνα ρενάτα

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για μελέτη σε αγοράκι 6,5 ετών με λειτουργικό αυτισμό για προετοιμασία για Α΄Δημοτικού απογευματινές ώρες. Παρακαλώ θα θέλαμε την αποστολή βιογραφικών μόνο από απόφοιτους Παιδαγωγικού ή Φιλολογίας με εμπειρία στην Ειδική Αγωγή. Περιοχή: Νέος Κόσμος.


Η αγγελία αυτή είναι ενεργή. Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στις 16/01/2017 στα διαπιστευμένα μέλη. Με την έγκριση της οικογένειας, τα στοιχεία διατίθενται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών - μελών.

Χουρμουζιάδου Χαρά, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Η Χαρά Χουρμουζιάδου διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 24/01/2017 έως 24/07/2017. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.