Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Θάρρος και Ζωή

Εικόνα ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ
Ο νεοσύστατος Σύλλογος ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2019
Κυρ, 02/02/2020 - 17:30

Ο Σύλλογος Θάρρος και Ζωή με χαρά σας προσκαλεί στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη, στην οδό Μπιχάκη 15, έναντι Δημαρχείου. Θα ακολουθήσει η κλήρωση της λαχειοφόρου με πλούσια δώρα! Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παράλληλη στήριξη από εργοθεραπευτή ή λογοθεραπευτή σε 10χρονο κορίτσι με ΔΑΦ (Ίλιον)

Εικόνα Carer

Ζητείται εργοθεραπευτής / λογοθεραπευτής (-τρια) με εμπειρία στον αυτισμό για παράλληλή στήριξη σε κορίτσι 10 ετών με ΔΑΦ. Περιοχή: Ίλιον.

Η θέση καλύφθηκε. Η αγγελία έληξε!

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/01/2020.

Ε.Κ.Κ.Α. (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) συστάθηκε με το άρθρο 6 του ν. 3106/2003. (ΦΕΚ 30 Α΄) με την επωνυμία "Εθνικό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Κ.Β.)", και μετονομάστηκε με το άρθρο 20 του ν.3402/2005 (ΦΕΚ 258Α) σε ΕΚΚΑ. Σύμφωνα με τον Οργανισμό του (ΠΔ 22/7-2-2006, τ. Α ΦΕΚ 18) το ΕΚΚΑ αποτελεί αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εδρεύει στην Αθήνα και τελεί μετά τη δημοσίευση του ν. 4052/12 υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Λογότυπο Ε.Κ.Κ.Α. (Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Εθνικό Παρατηρητήριο Ατόμων με Αναπηρία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικό Δικαιού με σκοπό την άσκηση ελέγχου για την εφαρμογή μέτρων σχετικά με την τήρηση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, την ισότιμη συμμετοχή τους στην οικονομική και κοινωνική ζωή, την πρόσβασή τους στο φυσικό πε

Παρέα - κοινωνικοποίηση νέων με οριακή νοημοσύνη από Θεσσαλονίκη 

Εικόνα Fani Varati

Είμαι μητέρα ενός 18χρονου νεαρού από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οριακή νοημοσύνη. Επειδή βλέπω ότι το παιδί μου όσο μεγαλώνει απομονώνεται και λόγω έλλειψης δομών που να απευθύνονται σε αυτά τα άτομα , ενδιαφέρομαι να έρθω σε επαφή με γονείς παιδιών με αντίστοιχη ιδιαιτερότητα, ούτως ώστε να φέρουμε σε επαφή τα παιδιά για να κάνουν παρέα.

Πρώτες Βοήθειες σε Περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας

Εικόνα NOESI.gr
Σεμινάριο από το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου
Σάβ, 01/02/2020 - 08:00

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνει το 4ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε Περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας».

Αγγελία για εξωτερικό πρόγραμμα νεαρού 16 ετών (Άγιος Στέφανος)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ζητείται άντρας ειδικός θεραπευτής για εξωτερικό πρόγραμμα για έφηβο 16 ετών. Περιοχή: Άγιος Στέφανος

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/01/2020.

ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει τον νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων στον Πειραιά, για άτομα με αυτισμό και νοητική υστέρηση.

Λογότυπο του Συλλόγου ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ.Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία "Θάρρος και Ζωής" είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό και νοητική υστέρηση. Δημιουργήθηκε το 2019 από γονείς που αγωνιούν για την ποιότητα ζωής των παιδιών τους σήμερα, αλλά και για το τι θα συμβεί όταν οι ίδιοι δεν θα βρίσκονται πια στην ζωή. 

Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια στο ΔΥΝΑΜΑΙ στην Παλλήνη

Εικόνα ΔΥΝΑΜΑΙ

Ζητείται Εργοθεραπευτής-τρια για απογευματινή εργασία στο κέντρο ΔΥΝΑΜΑΙ στην Παλλήνη. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχος Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών. Βιογραφικά στο info@dynamai.gr

Αγγελία για φροντιστή για αγόρι 4 ετών με σπαστική τετραπληγία (Ηράκλειο, Αττική)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε φροντιστή για 4χρονο αγοράκι, με σπαστική τετραπληγία. Περιοχή: Νέο Ηράκλειο. Ωράριο: 12.30 – 19.00, πενθήμερο Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η αγγελία θα διακινηθεί προς τα διαπιστευμένα μέλη, εφόσον ολοκληρωθεί με επιτυχία η επικοινωνία με την οικογένεια.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.