ΔΑΦ και Πανελλήνιες Εξετάσεις

Εικόνα Korra Korrassami

Καλησπερα,

Εχω ΔΑΦ και θελω να δωσω Πανελληνιες φετος. Ειμαι 24 κ θελω να τα καταφερω μονη μου ως ενηλικη. Αλλα η αληθεια ειναι πως δεν εχω καταλαβει σε ποια κατηγορια πρεπει να γραφτω για τις Πανελληνιες.

  • Εχει καποιος καποια συμβουλη να μοιραστει μαζι μου; 
  • Θα μπορουσε καποιος να μου πει σε ποια κατηγορια θα γραφτω διαδικτυακα για τις Πανελληνιες;

Ευχαριστω εκ των προτερων,
Μαρια.

♥ Μένουμε ενωμένοι με εξ αποστάσεως υπηρεσίες :)

Εικόνα NOESI.gr

Η νόηση στο διαδίκτυο (NOESI.gr) συμμετέχει στην πρωτοβουλία “Ψηφιακή Αλληλεγγύη” (Digital Solidarity) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την πρόσβαση των πολιτών στην εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση, συμβουλευτική και ψυχαγωγία (απασχόληση) στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Μέσω των Συνεργατικών Ομάδων συμβάλλουμε στη δυνατότητα των επαγγελματιών να δικτυωθούν και να εργαστούν, όσο μένουμε σπίτι στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), σε μία συλλογική προσπάθεια ανάπτυξης εξ αποστάσεως υπηρεσιών για άτομα που πλήττονται από την πανδημία σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Δημοσιοποιούμε το πλάνο μας για την υποστήριξη της Ψηφιακής Αλληλεγγύης, με ειδική χορηγία της Google ύψους 69.000€ που αξιοποιεί την ανθρώπινη αλληλεγγύη σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και μετατρέπει το ενδιαφέρον και τη διάθεση για προσφορά σε εναλλακτικές εξ αποστάσεως υπηρεσίες. Δείτε πώς οι συνεργατικές ομάδες αλλάζουν ...έδρα προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊου (COVID-19). Μένουμε ενωμένοι! Θα τα καταφέρουμε :)

Κορωνοϊός: Ποια απολυμαντικά (καθαριστικά) προϊόντα για χρήση στο σπίτι σκοτώνουν τον SARS-CoV-2;

Εικόνα NOESI.gr

Οι χρόνοι επιβίωσης του κορονοϊού (SARS-CoV-2) ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της επιφάνειας. Ο κορωνοϊός επιβιώνει περισσότερο χρόνο σε ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό.

Κοινωνικές Ιστορίες για τον Κορωνοϊό και την Πανδημία

Εικόνα Ματίνα Παπαγεωργίου

Ακολουθούν κάποιες κοινωνικές ιστορίες της Carol Gray για τον ιό COVID-19, τις οποίες πολύ απλόχερα έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της (*) και δίνει την δυνατότητα να μεταφραστούν σε οποιαδήποτε γλώσσα βοηθώντας παιδιά αλλά και ενήλικες να κατανοήσουν τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουν σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. Πήραμε, λοιπόν, την πρωτοβουλία να τις μεταφράσουμε στα ελληνικά για να βοηθήσουμε γονείς, παιδιά και θεραπευτές για το κοινό καλό.

1η Πρωτοβουλία ✰ Μένουμε Ενωμένοι: Δωρεάν υπηρεσίες του NOESI.gr για την αντιμετώπιση της πανδημίας (Ψηφιακή Αλληλεγγύη)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Στο πλαίσιο της ψηφιακής αλληλεγγύης "Μένουμε Ενωμένοι", το NOESI.gr οργάνωσε ειδική ομάδα επαγγελματιών που παρέχουν απομακρυσμένη υποστήριξη σε άτομα και ομάδες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19) σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, επισκέπτες υγείας και θεραπευτές — εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, ειδικοί ψυχικής υγείας — και άλλοι ειδικοί επιστήμονες συνεργάζονται στην ψηφιακή πλατφόρμα Digital Solidarity του NOESI.gr, καλύπτοντας εξ αποστάσεως το κενό που δημιουργεί στις παρεχόμενες υπηρεσίες η συνεχιζόμενη καραντίνα, όσο μένουμε σπίτι. Η πρόσβαση των ενδιαφερομένων στις υπηρεσίες γίνεται διαδικτυακά αλλά παρέχεται και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας, για έκτακτες περιστάσεις.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Αν χρειάζεστε υποστήριξη Πατήστε εδώ δίπλα στο βέλος​​​​ υποβάλετε αίτημα λήψης υπηρεσιών εξ αποστάσεως.

www.noesi.gr/menoumeenomenoi | θα τα καταφέρουμε ♥

1η τηλεδιάσκεψη επαγγελματιών για τις δυνατότητές μας να στηρίξουμε άτομα και οικογένειες

Εικόνα NOESI.gr

Εδώ θα βρείτε το υλικό που κυκλοφόρησε από μέρους της νόησης στο διαδίκτυο (noesi.gr) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Μένουμε Μαζί" για την εξ αποστάσεως υποστήριξη οικογενειών με μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία.

Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του ΔΙΚΕΨΥ συνεχίζονται διαδικτυακά, λόγω κορωνοϊού, από το Σάββατο 21/03/2020 και έπειτα

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 21/3 μέχρι νεωτέρας, όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΔΙΚΕΨΥ θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω ειδικής πλατφόρμας, που επιτρέπει την παρουσίαση και ενδελεχή ανάλυση του εκπαιδευτικού υλικού διατηρώντας παράλληλα τη ζωντάνια της προφορικής παράδοσης. Η πλατφόρμα ευνοεί την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων καθώς και την παρουσίαση  οπτικοακουστικού υλικού. Αναλυτικές πληροφορίες θα σταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Ενημερωτικό υλικό για τον κορωνοϊό (COVID-19)

Εικόνα NOESI.gr

Εδώ θα βρείτε συνημμένα αρχεία με υλικό για την προστασία από τον κορωνοϊό που μπορείτε να εκτυπώσετε, αναρτήσετε, αποστείλετε σε οικεία πρόσωπα. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής δημιούργησε ήδη προσβάσιμες εκδόσεις για τις σχετικές οδηγίες!

Πώς πρέπει να φοράμε τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό για τον περιορισμό της πανδημίας (COVID-19)

Εικόνα NOESI.gr

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής της απλής χειρουργικής μάσκας είναι ένας! Δείτε ακριβώς γιατί (!;) και πώς φορούμε σωστά τη μάσκα προστασίας από τα σταγονίδια!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.