Αναζήτηση Κέντρου Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας

Εικόνα Simos
Αγαπητοί γονείς, θέλω την βοήθειά σας στην προσπάθειά που κάνω να βρω ένα κέντρο λογοθεραπείας - εργοθεραπείας για την μικρή μου στη περιοχή Καλλιθέας και περιχώρων. Έχω κάποια υπ' όψη αλλά θέλω να πάω κάπου δοκιμασμένα ώστε να μην μας δουν μόνο ως χρήματα και μας βάζουν περισσότερες συνεδρίες από αυτές που χρειάζονται. Κάθε πρόταση σας είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Κέντρο στην Καλλιθέα

Εικόνα Anonymous
Ένα πολύ καλό κέντρο στην περιοχή της Καλλιθέας είναι το Κ.Α.Δ.Μ.Ο.Σ. (στην περιοχή του παλιού ιπποδρόμου). Πολύ καλό και οργανωμένο περιβάλλον, όσοι γνωστοί μου πήγαν έχουν παραμείνει και είναι συνολικά ικανοποιημένοι αρκετά. Τηλ.: 2109400444 εάν μου επιτρέπεται, για περισσότερες πληροφορίες.
like2

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Εικόνα Simos
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Τελικά βρήκα στη περιοχή του Μοσχάτου και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Για όποιον ψάχνει ανάλογα να βρεί ένα αξιόπιστο κέντρο σε αυτές τις περιοχές, τα στοιχεία τους είναι: ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ Καραολή Δημητρίου 105 (πρώην Ελευθερίας) Μοσχάτο Τηλέφωνο: 210-4818160
like5

Εμείς πηγάινουμε την μικρή σε Κέντρο στην Καλλιθέα

Εικόνα Ντίνα
Εμείς πηγάινουμε την μικρή μας στο παρακάτω κέντρο στην Καλλιθέα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2106929982 Ηρακλέους 243 Καλλιθέα
like6

Εμείς πηγαίναμε Καλλιθέα στο ΙΘΕΚΑ

Εικόνα mariap
Εμεις πηγαιναμε Καλλιθεα στο ΙΘΕΚΑ ενα χρόνο αλλά δεν μειναμε καθόλου ευχαριστημένοι. Τωρα παμε Μοσχατο στο ΙΡΙΔΑ και παμε πολυ καλυτερα. Προσεχε το εξής: πολλά κεντρα συμβουλευουν τους γονεις να συνεχίσουν παιδικο σταθμό αντι για νηπιαγωγειο. Μεγάλο λάθος, το ΕΝΤΑΞΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ κάνει πολύ καλή δουλειά. Χίλιες φορές 2 χρόνια Ενταξειακό νηπιαγωγείο παρά ιδιωτικό σχολείο που προσλάμβανουν άπειρα κοριτσάκια χωρις προσόντα για να μην δίνουν μεγάλους μισθούς.
like8

Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε

Εικόνα ανώνυμο
Δεν αναφέρετε νομίζω τον τόπο διαμονής του ενδιαφερόμενου παιδιού. Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω μια καταπληκτική ψυχοπαιδαγωγό που δουλεύει ακριβώς με τον τρόπο που έχετε ανάγκη. Ονομάζεται Όλγα Παίζη, είναι πασίγνωστη στη Θεσσαλονίκη όπου έχει την έδρα της και δουλεύει με ομάδες παιδιών. Τα λόγια περιττεύουν για την συγκεκριμένη επιστήμονα. Είναι ό,τι καλύτερο για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. Σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
like4

Πληροφορίες για την Όλγα Παίζη

Εικόνα ανώνυμο
Γίνεται να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία; Κάποιο τηλέφωνο πχ και ότι άλλο νομίζεις εσύ οτι θα μας φανεί χρήσιμο.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Skate for Autism.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.