Ασφαλισμένοι ΕΤΑΑ και ΕΟΠΥΥ

Εικόνα palyba
Ενώ από 14/11/2012 ακόμα και στο site του ΕΤΑΑ υπήρχαν ανακοινωσεις ότι απο 12/11/2012 μπήκαμε στο ΕΟΠΥΥ, βλέπω στης 19/11/2012 στο Site του ΕΤΑΑ αναρτημένα τα πρακτικά 205/15-11-2012 του ΔΣ οτι μέχρι να εξεταστουν από το δικαστηριο οι αιτησεις προσωρινης διαταγής και αναστολής, οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται κανονικά όπως μέχρι σήμερα από το ταμείο. ΠΡΟΣΟΧΗ το ΤΣΜΕΔΕ Λαρισας δεν έχει ιδέα και μας παραπεμπει στο ΙΚΑ. Δεν ξέρω αν ισχυει αυτό ή όχι. Μήπως ξέρει κανείς;;;;

Σχόλια

Πρώην ΕΤΑΑ, νυν ΕΟΠΥΥ, πρακτικά ανασφάλιστοι

Εικόνα favio
Είμαστε οικογενειακώς ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, θεωρητικά έχουμε μεταφερθεί στον ΕΟΠΥΥ. Πρακτικά, καταθέτουμε τα έξοδα του μικρού μου ακόμα στο ΤΣΜΕΔΕ με την παλιά διαδικασία, δηλαδή την ετήσια βεβαίωση ανά μήνα και τις αποδείξεις των θεραπειών. Έως σήμερα εκκρεμούν ακόμα τα έξοδα από τον Σεπτέμβριο του 2012, πριν την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ. Για τις αποδείξεις του Νοεμβρίου ευθαρσώς μας είπαν ότι δεν ξέρουν - όχι μόνο πότε - αλλά ούτε καν αν θα τα λάβουμε. Γενικά είμαστε στο σκοτάδι. Αν μάθετε κάτι νεώτερο, θα το εκτιμούσα πολύ να μου το πείτε κι εμένα.
like6

ΕΤΑΑ >ΕΟΠΥΥ> ΧΑΟΣ

Εικόνα Γιάννης_1970
Ισως στις 4 Φεβρουαριου παω στο ΤΣΜΕΔΕ Αγ Παρασκευης να καταθεσω αποδειξεις Δεκεμβριου και Ιανουαριου. Θα ενημερωσω. Εχω πληρωθει μεχρι και Οκτωβριο. Επειδη ο Νοεμβριος ειναι μισος ως ΕΤΑΑ και μισος ως ΕΟΠΥΥ, δεν μπορουν να μοιρασουν 2 γαιδουριων αχυρα! Κι εγω νομιζω θα παει ακλαυτος...Χαμενα χρηματα ... Να δουμε...
like11

Στην Αγ. Παρασκευή;

Εικόνα favio
Δέχονται καταθέση αποδείξεων για χρόνιες θεραπείες στην Αγ. Παρασκευή; Πριν 1-2 χρόνια είχα πάει στην Αγ. Παρασκευή και δεν δέχτηκαν να καταθέσω εκεί. Τότε ίσχυε ακόμα το σύστημα της "καρτέλας" για τις χρόνιες θεραπείες (εν προκειμένω για ΔΑΔ) και μου είπαν ότι υποχρεωτικά πρέπει να πηγαίνω στο κεντρικό στο Σύνταγμα, όπου γινόταν Ο χαμός. Χρειάστηκε να στήσω ολόκληρο καβγά γι' αυτό... Προκειμένου να με ξεφορτωθούν με εξυπηρέτησαν τελικά, αλλά έκτοτε δεν ξαναπήγα. Όταν περιέγραψα το σκηνικό στον υπεύθυνο γιατρό στο Σύνταγμα, μου είπε ότι πράγματι δεν μπορώ να καταθέτω στην Αγ. Παρασκευή... Τέλος πάντων, άσχετα απ' αυτό, μας χρωστάνε ακόμα τον Σεπτέμβριο (Έστω αυτά τα ψίχουλα που δίνουν, 20 με 25% του πραγματικού κόστους). Εσείς εισπράξατε και Οκτώβριο; Μπράβο, μάλλον είστε από τους τυχερούς! Τι να πω...
like1

ΤΣΜΕΔΕ Αγ. Παρασκευή

Εικόνα Γιάννης_1970
Εχουμε ανοιξει "καρτελα" απο το Αυγουστο 2008 στην Αγ. Παρασκευη. Χωρις καμια δυσκολια! ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!
like1

ΤΣΜΕΔΕ - ΕΟΠΥΥ

Εικόνα palyba
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ: Από 01 Φεβρουαρίου 2013 οι ασφαλισμένοι των φορέων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ ως προς τις παροχές σε είδος (ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΟΙΚ. ΝΑΥΤΟΥ, ΟΓΑ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) θα υποβάλλουν τα αιτήματα που αφορούν την περίοδο από 01-01-2013, στις Περιφερειακές Δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΟΠΑΔ) του τόπου κατοικίας τους. Μου το επιβεβαίωσαν από το ΤΣΜΕΔΕ Λάρισας και απο τον ΕΟΠΥΥ. Οπότε αποδείξεις για ειδική αγωγή πλέον στον ΕΟΠΥΥ. Για έγκριση μου είπαν να παω στο ΕΤΑΑ. Αλλα νομίζω δεν ξέραν ακόμη τις πράξεις που επιτρεπονται γιατί μου είπαν για ανωτερο αριθμό 20, ενώ ο ΕΚΠΥ τελευταια αναθεώρηση Νοέμβριο 2012 αναφερει 15 πραξεις..... Ποιος ξέρει, ίσως κάποτε αποφασίσουν....... Ισως μετά τα αναδρομικά που βγάζουν να πληρώσουμε όλοι. Κουράγιο σε όλους μας.
like1

Περί ΤΣΜΕΔΕ συνέχεια...

Εικόνα favio
@γιάννης_1970: Εμείς είχαμε ανοίξει καρτέλα στο Σύνταγμα, γι' αυτό προφανώς δεν με εξυπηρετούσαν στην Αγ. Παρασκευή. @Palyba: Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
like7

ΕΤΑΑ - ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γιάννης_1970
Τις θεραπειες του Δεκεμβριου τις κατεθεσα με αιτηση στο ΤΣΜΕΔΕ Αγ. Παρασκευης. Για τον Ιανουαριο στον ΕΟΠΥΥ μου ειπαν.
like3

ETAA-EOΠΥΥ συνέχεια

Εικόνα favio
Σήμερα πήγε ο σύζυγός μου στο ΤΣΜΕΔΕ στο Σύνταγμα για να καταθέσει τον Δεκέμβριο και δεν τα δέχτηκαν. Του είπαν να πάει στον ΕΟΠΥΥ Αγ. Παρασκευής.... Ούτε αίτηση ούτε τίποτα. Για τα προηγούμενα που μας χρωστάνε έχουν βεβαιωθεί τα του Σεπτέμβρη, αλλά δεν έχουν εκταμιευτεί (;), ούτε ξέρουν πότε θα εκταμιευτούν, τους δε Οκτώβρη και Νοέμβρη δεν ... τα έβρισκαν, οπότε ο υπάλληλος είπε στο σύζυγό μου να του αφήσει το τηλέφωνό του για να τον ενημερώσει. Κάτι άλλες αποδείξεις από επισκέψεις παιδιάτρου μετά τις 12/11/12 πάνε άκλαυτες. Βοήθειά μας.
like6

Συνεδριες ε/θ και λ/θ

Εικόνα Γιάννης_1970
Αρχες Ιανουαριου πηγαμε στη νευρολογο να μας γραψει τις θεραπειες, εγραψε 20 λ/θ, 20 ε/θ . Δεν ηξερε για την μειωση απο 20 σε 15 συνδριες που ισχυει αποΝοεμβριο 2012. Ελπιζω αυτο να μην μας δημιουργησει προβλημα γραφειοκρατικο με την εγκριση δαπανης στον ΕΟΠΥΥ.
like3

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Εικόνα Ο πλανήτης της Φανής
Σχετικά με τις 20 λ/θ και ε/θ που σας έγραψαν ενώ έγιναν 15, μην ανησυχείτε, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα! Θα σας γράψει ο συνάδελφος στην απόδειξη το max 15 και με βάση αυτό θα πληρωθείτε κανονικά! Φανή Βαγγελάτου
like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Skate for Autism.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.