Η πορεία μας

Εικόνα irene_08
Καλησπέρα φίλοι.. Είχα αναρτήσει και παλαιότερα την ιστορία μας, έχω τρία παιδάκια ένα εκ των οποίων έχει σοβαρή υποψία για Ασπεργκερ. Δεν έχουμε πάρει ακόμα επίσημα την διάγνωση, πάραυτα ο γιος μου είναι 4μιση και κάνει ειδική αγωγή από 3 ετών. Γενικά το παιδί μου παρουσιάζει μια μεγάλη πρόοδο, με αποτέλεσμα όλα όσα μας προβλημάτιζαν στο παρελθόν να φαίνονται περισσότερο σαν δυσκολίες στον χαρακτήρα του παρά εμπόδια στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη του.

Σκέψεις που θέλω να μοιραστώ με άλλους γονείς

Εικόνα irene_08
Καλησπέρα σε όλους. Περιδιαβαίνω αρκετό καιρό στις σελίδες του "Νόηση", βρίσκοντας πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες, που μου δίνουν την αισθηση του ανηκειν και τις περισσότερες φορές κουραγιο. Αποφάσισα να δώσω κι εγω κάτι, από την μικρή εμπειρία μου με τις αναπτυξιακες διαταραχες. Έχω ενα αγορακι 4 ετών και ενα κοριτσάκι 2,5 ετών και είμαι και έγκυος στο τριτο μου μωράκι που θα γεννηθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ο γιος μου από την ηλικία των 2 και μετα είχε μια αρκετα παράξενη συμπεριφορά που μας προβλημάτισε και απευθυνθήκαμε σε εναν παιδοψυχίατρο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Skate for Autism.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.