San Filippo, η ιστορία της κόρης μου Μελίνας

Εικόνα Ιωάννα Καλογεροπούλου

Καλησπέρα σας!

Eίμαι καινούριο μέλος και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μας. Η μεγάλη μου κόρη Μελίνα γεννήθηκε φυσιολογικά στις 09 Νοεμβρίου 2009. Ήταν ένα φυσιολογικό μωρό (σωματική ανάπτυξη, ύπνοσ, φαγητό). Μετά τα 2 της χρόνια ο λόγος της δεν αναπτυσσόταν όπως αναμένεται στα παιδιά. Παρολ'αυτά καταλάβαινε τα πάντα. Την ξεκινήσαμε λογοθεραπεία στα 3, έκανε πρόοδο αλλά και πάλι όχι αυτή που έπρεπε. Ταυτόχρονα ήταν πολύ κινητική και έιχε ένταση. Μετά από πολύ ψάξιμο...(από μέρους των γονιών), γιατί οι γιατροί (παιδιάτρος, παιδονευρόλογος) μας έλεγαν δεν έχει τίποτα, πήγαμε σε αναπτυξιόλογο και μας παρέπεμψε να κάνουμε κάποιες ειδικές εξετάσεις ούρων... Και 13 Δεκεμβρίου 2013 διαγνώστηκε με San Filippo τύπου Α...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.