Ανησυχία για 16 μηνων αγοράκι

Εικόνα One Love

Θα ηθελα τη γνώμη σας. Εχω έναν γιο 16 μηνων και ανησυχώ για κάποιες συμπεριφορες του. Είναι ένα αρκετά ανεπτυγμένο παιδι, περπαταει αυτόνομα απο 12 μηνων, πλέον ανεβαίνει τις σκάλες στη τσουλήθρα μονος του, κανει πατινακι και έχει ένα πολύ ανεπτυγμένο λεξιλόγιο με πάνω από 50-70 λέξεις. Γνωρίζει αντικείμενα και τα κατονομάζει, όπως γνωρίζει και τη χρήση τους. Σου ζηταει αυτο που θέλει και σε ενημερώνει για την κατάσταση του (καλα, νερο, φοβάται, χτυπησε, ερχομαι) σε άλλες λέξεις χρησιμοποιεί πρώτο πρόσωπο, σε άλλες οχι ακομα (...ελπιζω).

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.