Αγάπη εις την 6η

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
21 Ιουλίου και ώρα 11.25 ο μικρος μου πρίγκιπας ήρθε στην ζωή και άρχισε να γράφεται η δική του ιστορία που ελπίζω να είναι όσο πιο συναρπαστική γίνεται γιατί τελικά η ζωή δεν ειναι ποτέ εύκολη. Το κόλπο είναι να την κάνεις να φαίνεται εύκολη. Ολα πηγαν κατ ευχην και ο τοκετος ηταν οπως καθε φορα εξαιρετικα ευκολος γιατι για εμενα ειναι μια τοσο συγκλονιστικη εμπειρια που ο πονος εξοστρακιζεται και μαλιστα οταν η ψυχη εχει πονεσει τοσο πολυ ο πονος στο κορμι φανταζει στα ματια μου μηδαμινος ειδικα οταν αυτος εχει ως καταληξη ενα τοσο ομορφο αποτελεσμα. Η γεννηση ενος ανθρωπου ειναι γροθια στον θανατο,στην ανυπαρξια δινει νοημα στην ζωη και σε κανει να μαχεσαι ισως για τον ομορφοτερο σκοπο της ζωης σου και οσο δυσκολος και επιπονος να ειναι ο αγωνας ποτε δεν μετανιωνεις που τον εδωσες. Πολλοι μου λενε οτι πασχω απο καποιο περιεργο συνδρομο, αλλοι οτι ειμαι τρελη,αλλοι οτι ανηκω σε αιρεση γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν την δικη μου οπτική, το οτι για μενα αυτο ειναι κατι πολυ φυσικο και πολυ ομορφο να προσφερω στα πλασματα που φερνω στην ζωη και σε αυτους που αγαπω και αντλω τοση δυναμη απο αυτο που οταν καποτε φυγω απο την ζωη θα φυγω γεματη και ευτυχισμενη.

Σχόλια

Να σου ζήσει!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Να σου ζήσει ο μικρούλης και να είναι καλότυχος πάντα.
like4

Ελπίδα να σου ζήσει

Εικόνα Ιουλία Σαββα
Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου, να πάρει την ελπίδα σου..
like3

Γερό και τυχερό

Εικόνα Carrie
.....σ'όλη του τη ζωή.Έυχομαι η κάθε μέρα που θα ξημερώνει για το παιδάκι σας να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία.
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.