Άγχος για το μέλλον, είμαι 20 στα 21 με ΔΑΦ και ΔΕΠΥ

Εικόνα Ξένια

Αν κάποιος έχει παιδί με παρόμοιες διαταραχές ή τις έχει ο ίδιος, τι σχέδια έχετε για το μέλλον; τι είδους σπουδές/επαγγέλματα στοχεύετε; 

Είμαι 20 στα 21 με ΔΑΦ και ΔΕΠΥ.

Έχω παρά πολύ άγχος για το μέλλον, ήμουν σε ιδιωτική σχολή Τουριστικών, έφυγα και πήγα φέτος σε δημόσια για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου. Τουριστικά πήγα γιατί έχει δουλειές, το σκέφτηκα και το αποφάσισα αφού το πρότεινε μια καθηγήτρια μου.

Στο γυμνάσιο είχα κλίση στην πληροφορική, αλλά το ψιλόπαράτησα στο λύκειο, όμως το ξανασκεφτομαι γιατί βλέπω πως είναι ιδανικός κλάδος για άτομα σαν εμένα διότι δεν περιέχει συνάναστροφή με κόσμο και δεν έχει εποχική εργασία κλπ. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.