Αμοιβή Φροντιστή

Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που το NOESI.gr λειτουργεί και πάλι! Έχω τελειώσει σε δημόσιο ιεκ την ειδικότητα "προσχολική αγωγή κ ημερήσια φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες". Θα ήθελα να ρωτήσω εσας τους γονείς τί αμοιβή δίνετε σε συνοδούς ή φροντιστές αλλά και τους φροντιστές αν εγώ ζητάω πολλά και πώς πληρώνονται εκείνοι συνήθως... Σε όσους είπα για περίπου 10 ευρώ\ώρα τους φάνηκαν παρα πολλά αλλά και τα 5 που μου πρότειναν, φάνηκαν λίγα σε έμενα. Σαφώς αν μιλάμε για ημερομίσθιο ο διακανονισμός αλλάζει τελείως. Έχω προβληματιστεί πολύ με το θέμα αυτό! Ξέρουμε όλοι ότι τα οικονομικά όλων είναι δύσκολα και ότι γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες αντιμέτωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα γιατί καλούνται να ανταπέξελθουν σε επιπλέον έξοδα αλλά και η δουλειά του φροντιστή δεν είναι εύκολη έχει ευθύνες κ δυσκολίες... Αnyway... Ευχαριστώ εκ'των προτέρων !!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.