Αναζήτηση συνοδών ατόμων με αυτισμό

Εικόνα Ανδρέας Δημάκος

Καλημέρα σας. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά με υγεία σε όλους σας.

Τυγχάνω Πατέρας του ενηλίκου τέκνου Παναγιώτη ο οποίος είναι άτομο με αυτισμό.

Απο 25ετίας τόσον εγώ όσον και η σύζυγός μου τυγχάνουμε τακτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών  Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) , η οποία με στόχο την κοινονικοποίηση ατόμων με αυτισμό , και την απεξάρτηση αυτων απο το οικογενειακό τους περιβάλλον, διοργανώνει το πρόγραμμα "Σαββατοκύριακα".

Συνοπτική Περιγραφή Προγράμματος "Σαββατοκύριακα"

  • Αναχώρηση απο την οικία των ατόμων με αυτισμό  Σαββατο  πρωϊ (περίπου 09:00 π.μ.) και μετάβαση  στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Αγιο Ανδρέα Αττικής οπου καταλύουν μέχρις το απόγευμα της Κυριακής (περίπου 05:00 μ.μ.). σε καταλλύματα που έχουν παραχωρηθεί στην ΕΕΠΑΑ για τον σκοπό αυτό.
  • Απασχόληση στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Περίπατοι, αθλοπαιδιές κλπ.
  • Περίπατοι στην πόλη της Νέας Μάκρης, οπου πηγαίνουν σε εστιατόρια για φαγητό και καφετέριες για αναψυκτικό ή κατι συναφές με κύριο στόχο την κοινωνικοποίηση.

Όμως αν και απο την μέχρι τούδε εμπειρία μας (Το πρόγραμμα εκτελείται τουλάχιστον 20 χρόνια) πρόκειται για ένα παρα πολύ καλό πρόγραμμα, το οποίο κάνει παρα πολύ καλό στα ατομα με αυτισμό, αυτον τον καιρό υπάρχει τεράστια δυσκολία πραγματοποίησής του λόγω ελλείψεως συνοδών.

Για τον λόγο αυτόν απευθύνομαι σε σας μηπως και έχετε υπ' όψιν σας το οποίο θα μπορούσε να μας βοηθήσει.

Διευκρινίζουμε οτι τά έξοδα του προγράμματος τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος μετακίνησης, διατροφής και αμοιβής του συνοδού καλλύπτονται απο τις οικογένειες των αυτιστικών ατόμων που μετέχουν στο πρόγραμμα.

Εν αναμονή οποιασδήποτε απαντησής σας 

Μέ εκτίμηση

Ανδρέας Δημάκος

Σχόλια

Αναζήτηση συνοδών ατόμων με αυτισμό

Εικόνα Χριστίνα Τζώρτζη

Καλησπέρα σας, 

Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε;

like1

Συνοδός για τα προγράμματα Ε.Ε.Π.Α.Α.

Εικόνα Σταματίνα Δαρμή

Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας θα ήθελα παρακαλώ.

like1

Πρoς κ. Σταματίνα Δαρμη

Εικόνα Ανδρέας Δημάκος

Καλησπέρα σας κ. Δαρμη.

Μπορειτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 697***1653
Ωρες 10:00  - 13:00 και 19:00 - 22:00.

Εν αναμονή επικοινωνίας μας 
Ανδρέας Δημάκος

like1

Μεταφέραμε το μήνυμά σας προς την κ. Δαρμή

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητέ κύριε Δημάκο, έχουμε προωθήσει εσωτερικά το μήνυμα σας προς την κυρία Δαρμή και πιστεύουμε ότι θα λάβετε επικοινωνία από μέρους της σύντομα. Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε αφαιρέσει το κινητό σας τηλέφωνο παραπάνω, καθώς δεν το έχουμε επαληθεύσει ως στοιχείο επικοινωνία και, επιπλέον, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν μέσω της ιστοσελίδας μας μόνο με διαπιστευμένους επαγγελματίες – μέλη της κοινότητας, για προσωπική συνεργασία μεταξύ τους.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.