Ανίχνευση βαρέων μετάλλων στο αίμα

Εικόνα Alexatagalaki
Mε ενδιαφέρον διάβασα για τα βαρέα μέταλλα [στο βιολόγιο της Κατερίνας Ζαρίφη] και επισκέφτηκα και κάποιες ιστοσελίδες ειδικότερα για τις επιβλαβείς συνέπεις του υδράργυρου (mercury). Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια εργαστήρια αρχικά στην Ευρώπη ή και Αμερική, όπου θα μπορούσαμε να στείλουμε δείγμα για ανίχνευση τέτοιων στοιχείων στο αίμα;

Σχόλια

Εργ/ριο ανίχνευσης βαρέων μετάλλων

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Όπως αναφέρει ο κος Πολύβιος Σακελλάριος [Διαβάστε το μήνυμα του Πολύβιου Σακελλάριου] απευθύνθηκε για την περίπτωση του υιού του στην Αμερική στο GREAT PLAINS LABORATORIES. Στοιχεία επικοινωνίας: The Great Plains Laboratory 11813 West 77th Lenexa, KS 66214 USA Τηλ.: 913-341-8949 Fax: 913-341-6207 Email: gpl4u@aol.com Ιστοτόπος: www.greatplainslaboratory.com
like1

Βαρέα Μέταλλα

Εικόνα mageandi
Κα Αλεξάνδρα γεια σας, θα με θυμάστε από παλαιά μας επικοινωνία. Σας ξαναγράφω με αφορμή τα Βαρέα Μέταλλα (Β.Μ.), τα οποία πραγματικά πρώτη φορά τα ακούω. Πράγματι ύπήρχε πρόβλημα με την κορούλα σας στο γάλα? Παρατηρήσατε διαφορά στην συμπεριφορά της; Υπάρχουν φορές στην ζωή του Δημητράκη που πραγματικά είναι σαν ναρκωμένος και αδιάφορος και όταν στην κυριολεξία ξαλαφρώνει το στομαχάκι του γίνεται άλλο παιδί. Δεν έχω δώσει κάποια σημασία μέχρι σήμερα αλλά μετά από τις πληροφορίες που συγκέντρωσα για τα Β.Μ. θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες. Τέλως πάντων εδώ σττην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς; Δεν έχει ακούσει κανείς τ ί π ο τ α ; Αγανακτώ, γιατί 9 χρόνια από την ζωή μας και την ζωούλα του σπλάχνου μας δεν γυρνάνε πίσω. Με εκτίμηση, Μαίρη Βελλή
like2

Όντως υπάρχει

Εικόνα polivios
Όντως υπαρχει μια σχεση του εντερου και των προβληματων που υπαρχουν στην αναπτυξη των παιδιων. Δειτε καποιες παρατηρησεις μου και επισης μπορειτε να ανατρεξετε στην ιστοσελιδα του GREAT PLAINS LABORATORY που ο κ.Κουτουμανος εχει δημοσιευσει.
    Πληροφοριες για το εργαστηριο στην ΑΜΕΡΙΚΗ θα μπορουσατε να βρειτε απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ www.greatplainslaboratory.com (οι σελίδες είναι διαθέσιμες και στα ελληνικά).
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.