Αποδείξεις Eιδικής Αγωγής 2019

Εικόνα Γιάννης_1970

Λήγει ο πρώτος μήνας του 2019 και θα έχουμε τις αποδείξεις της Ειδικής Αγωγής των παιδιών μας προς κατάθεση στον ΕΟΠΥΥ.

Παρακαλώ σημειώστε εδώ, αν έγινε δεκτή η κατάθεση τους στα κατά τόπους παραρτήματα του ΕΟΠΥΥ, τι σας είπαν (αν έχουν ενημέρωση οι υπάλληλοι) και αν συνεχίσουν να ισχύουν οι γνωματεύσεις που έχουμε ή θα πρέπει να πάμε παλι όλοι στα δημόσια  νοσοκομεία για τις νέου τύπου που έχει ορίσει ο ΕΟΠΥΥ;

Σχόλια

Αποδείξεις Ειδικής Αγωγής 2019

Εικόνα Γ Β

Πριν λίγο η λογοθεραπεύτρια μου είπε ότι δεν ξέρουν αν θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι παλιές γνωματεύσεις ή αν θα πρέπει να βγάλουμε νέες. Θα προσπαθήσω αύριο να μάθω από τον ΕΟΠΥΥ. Μπάχαλο όπως πάντα εις βάρος των παιδιών μας. Όποιος μάθει κάτι ας γράψει.

like2

Σημερινή ενημέρωση από ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γ Β

Σημερινή ενημέρωση από ΕΟΠΥΥ Πατρας: οσοι έχουν γνωματεύσεις πριν από τον Οκτώβριο του 18 μέχρι και Δεκεμβριο καταθετουν κανονικά. Για τις αποδείξεις του Ιανουαρίου αναμένουν οδηγίες.

like0

Για να δούμε τι λένε σε άλλα παραρτήματα

Εικόνα Γιάννης_1970

Ευχαριστώ, για να δουμε τι λενε και σε αλλα παραρτηματα...

like1

ΕΟΠΥΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Εγώ θα καταθέσω την Παρασκευή στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Έχουμε γνωμάτευση από Απρίλιο του 18, λογικά δε θα έχουμε πρόβλημα.

Δε μπορεί να σε στείλει πάλι στο φορέα δημόσιο να διορθώσει κάτι, μιας και ξερουν οτι οι αναμονες ειναι τεραστιες.

like0

Αποδείξεις Δεκέμβρη 2018

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Αποδείξεις Δεκεμβρη 2018 τις ειχα καταθεσει κανονικα χωρίς κανένα πρόβλημα και αναμένω την πληρωμή.

like0

ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ — Κατέθεσα χθες την απόδειξη Ιανουαρίου

Εικόνα Nikol

Κατέθεσα χθες την απόδειξη Ιανουαρίου. Ρώτησα για την πληρωμή και μου είπαν ότι περιμένουν οδηγίες. Εκκρεμεί Δεκέμβριος και Ιανουάριος λοιπόν με γνωμάτευση που λάβαμε αρχές Δεκεμβρίου.

like0

ΕΟΠΥΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα Stella Papa

Κατέθεσα σήμερα απόδειξη Ιανουαρίου με ημερομηνία γνωμάτευσης 19/12 και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω εκεί που μου έδωσαν την γνωμάτευση για να την αλλάξω. Αλλά ακριβώς τι ισχύει δεν ξέρουν να μας πουν ...

like0

Ρώτησα στον ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εικόνα Γιάννης_1970

Σημερα στην Αγια Παρασκευη ρωτησα και ειπαν οτι η γνωματευση που πηρα Οκτωβριο 2018 για ενα χρονο θα ισχυει μεχρι το τελος της.

like1

Θα ισχύσει η γνωμάτευση του Οκτωβρίου 2018

Εικόνα Γιάννης_1970

Πριν μια εβδομαδα που κατεθεσα τις αποδειξεις του Φεβρουαριου, ξαναρωτησα για το αν θα συνεχισει να ισχυει η γνωματευση του Οκτωβρίου 2018.

Μου ειπε ο υπαλληλος οτι θα ισχυει, απλα να την παω στον γιατρο να συμπληρωσει με σφραγιδα του τον κωδικο παθησης ICD 10.

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.