Απoρίες

Εικόνα Lenak
Αγαπητοί φίλοι, αυτή την φορά θα επικαλεστώ την βοήθειά σας. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει τι σημαίνει ο όρος: ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΑ; Η απορία αφορά το "ΜΠΑ". Όσο κι αν προσπαθώ να βγάλω νόημα...δεν δύναμαι! Είναι η τελική διάγνωση της μικρής μου από το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο. Με εκτίμηση, Λένα

Σχόλια

ΜΠΑ θα πει...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Μη Προσδιοριζόμενη Αλλιώς... Στα αγγλικά, στο Google, θα το βρείτε ως PDD-NOS, δηλαδή, Pervasive Developmental Disorder - Not Otherwise Specified. - agkou of noesi.gr :)
like0

Ευχαριστώ πολύ

Εικόνα Lenak
Ευχαριστώ πολύ Άγγελε. Keep Walking!
like2

Γεια σου lenak

Εικόνα Soula
Γεια σου lenak, θα σου εξηγησω με τον τροπο που μου το ειπε ο παιδοψυχιατρος. Φαντασου μια ομπρελλα που απο πανω της γραφει αυτισμος, κατω απο την ομπρελλα κρεμονται διαφορες καταστασεις . Το φασμα ειναι μεγαλο για αυτο υπαρχουν και υψηλης η χαμηλης λειτουργικοτητας και διαφορες η και διαφορετικες περιπτωσεις. ΔΑΔ, υπαρχει καποια διατραχη σε καποιο τομεα της αναπτυξης του παιδιου.{ο Γιαννης εχει στον τομεα της επικοινωνιας και συμπεριφορας} Ελπιζω να τα μετεφερα σωστα και να ημουν κατανοητη. Να ειστε καλα. Με εκτιμηση. Σουλα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.