Ακράτεια και πάνες στα 20

Εικόνα Christina G.

Καλημέρα σας. Λέγομαι Χριστίνα και λόγω προβλήματος υγείας φοράω πάνες μέρα και νύχτα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω στοχοποιηθεί λόγω αυτού του γεγονότος και δεν μπορώ να έχω τις φιλίες που θα ήθελα. Ακόμη δεν έχω κάνει κάποια σχέση γιατί φοβάμαι ότι δεν θα το αποδεχθεί κανένας. Από ό,τι είδα υπάρχει πολύς κόσμος με το ίδιο πρόβλημα (ακράτεια). Συμβαίνει όντως ή είμαι η μόνη;;; 

Γιατί η χρήση πάνας είναι ταμπού;

Εικόνα Christina G.

2020 και ακόμα θεωρείται ταμπού η χρήση της πάνας μετά από την ηλικία των τριών ετών. Είναι πολύ άσχημο παιδιά η ακόμη και έφηβοι ή ενήλικες να φοβούνται να χρησιμοποιήσουν την  πάνα, παρόλο που την χρειάζονται λόγω ακράτειας. Είναι ένα εσώρουχο το οποίο απλά σε προστατεύει. Αυτό είναι όλο! Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει λόγος για την χρήση της πάνας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.