Δες πιο πέρα από τον πόνο

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Σε εσάς, στην οικογένεια μου που δεν μας δένει το ίδιο αίμα αλλά ο κοινός προορισμός, η κοινή μας Ιθάκη αφιερώνω το βιντεάκι ενός αγαπημένου μου τραγουδιου και την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους μας. Με πολύ αγάπη και ελπιδα.
Τις ευχές μας και την αγάπη μας σε οοοοοοοόλη την οικογένεια!
Εικόνα βρέφους
...ΤΗΝ ΝΎΧΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΑΝ ΓΕΛΙΟ ΜΑΝΑΣ ,ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ.΄΄ Έτσι απλά ,φυσικά και ταπεινά η νέα ζωή έκανε την εμφάνισή της σε αυτόν τον κόσμο.Ήρθαν όλα τόσο φυσικά όπως έπρεπε να έχουν έρθει.Έχοντας πλήρη επίγνωση πλέον του σώματός μου και της διαδικασίας του τοκετού καταλάβαινα πως είχε δειλά δειλά αρχίσει να κάνει τις προσπάθειές του για την πρώτη ανάσα ένα 24 πρίν .Η φύση προνοεί για όλα ή ας πούμε τα περισσότερα.Ήμουνα στο σπίτι και παρέμεινα μέχρι τα πονάκια να γίνουν 10λεπτα τότε μεταφέρθηκα στο μαιευτήριο με τελεία διαστολή και΄΄ του κάτω κόσμου το έγκαυμα στο χέρι΄΄ και η πρώτη ανάσα και το πρώτο χαμόγελο έβαψαν την νύχτα της 9ης Οκτωβρίου με τα πιο λαμπερά χρώματα.Έστειλα τις πρώτες μου ευχές στα άστρα και ξαφνικά το έγκαυμα μετατράπηκε σε σημάδι ανεξίτηλο στην καρδιά μου,ανάμνηση γλυκειά και ταυτόχρονα πικρή στην ψυχή μου.Το μόνο που μπορεσα να ψελλίσω σιγανά ήταν το τραγούδι των pink floyd "HOW I WISH YOU WERE HERE".

Σχόλια

Ελπίδα μου, να σου ζήσει το παλικάρι σου

Εικόνα Ιωάννα
Να σου ζήσει το παλικάρι σου...με συγκίνησες..δίνεις ζωή και η ζωή σου χρωστάει τόσα μα τοσα πολλά....μα το Θεό σου χρωστάει ζωή... η ζωη....να είσαι καλα , δυνατή , γερη, γεμάτη υγεία και ΕΣΥ κ ο μικρός σου και όλη η οικογένεια σου....δεν έχω λόγια γιατί η εικόνα με έχει καθηλώσει λες και δεν εκανα παιδιά....αλλα η εικόνα αυτη για μια μαμά πάντα μα πάντα καθηλώνει....γιατί 9 μήνες μέσα σου μεγαλωνες μια ζωη...η μάλλον ΕΣΥ 9 επί 6 ...54 μήνες βρισκοσουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσιας για να φέρεις στη ζωή ...ζωη!!! Η λύπη σου λύπη μου και η χαρα σου χαρα μου...που όπως είπες δεν μας ενώνει το ιδιο αίμα αλλα ο κοινός προορισμός που ενώνει τις ψυχές μας.... Την πιο ζέστη μου αγκαλια ελπίδα μου..... Όλες οι ευχές του κόσμου μαζί του...μαζι σου...μαζι σας... Ιωάννα
like2

Καλή μου Ελπίδα

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Να σας ζήσει το μωράκι σας,να΄ναι γερό και καλότυχο! Μόνα χαρές από 'δω και πέρα καλή μου...Όλη μου την αγάπη,πολλά φιλιά και ένα μεγάλο φιλί στον μπεμπούλη από μας! Όλα-όλα να΄ναι ρόδινα και αυτό το άρωμα ψυχής να μυρίζει πάντα όμορφα! Την αγάπη μου Λένα κι αυτό το τραγουδάκιhttp://www.youtube.com/watch?v=sx6yPtdJRIw&feature=player_embedded και κάτι ακόμα,νονά έχετε;Θα ήταν χαρά μου και τιμή μου!
like1

Το μωρό σου το δικό σου το άλλο σου μισό σου...

Εικόνα ligeri
Αγαπημένη,αξέχαστη μου Ελπίδα. Σε ευχαριστώ για την χαρά που μου μετέδωσες με την έλευση στη ζωή σου και στην ζωή επί της Γης του γλυκίτατου μωρού σου. "Το μωρό σου το δικό σου το άλλο σου μισό σου " που λέει και το Μαράκι μου εννοώντας την ίδια φυσικά... Ελπίδα μου, σε θεωρώ προσωποποίηση της ελπίδας γιατί γνωρίζω από τι τούνελ πέρασες για να λάμψει και πάλι η χαρά στο πρόσωπό σου τόσο δυνατή ώστε να ζεστάνει και να φωτίσει και την δική μας καρδιά. Υγεία κορίτσι μου, σε Σένα και την οικογένειά σου. Να ζήσετε και να χαρείτε το δώρο που σας έστειλε ο Θεός. Μια σφυκτή ακαλίτσα στο μωράκι σου .Μην το σκάσεις βέβαια το παιδί, όπως κάνω εγώ με ο Μαράκι μου και κανείς δεν μπορεί να μου την πάρει από τα χέρια μου....Κι ούτε θα μπορέσει όσο έχω τα μάτια μου ανοιχτά. Σε φιλώ με ανυπόκριτη αγάπη και εκτίμηση
like1

Άπειρες ευχές...

Εικόνα georafa
Γεματες αγαπη και δακρυα συγκινησης σε σενα που δεν ξερω αλλα σε γνωριζω με τα ματια της ψυχης μου! Ξεχνα ολα αυτα που σε θλιβουν... απλα αγγιξε, μυρισε... ειναι στιγμες μοναδικες! Σου ευχομαι να ναι γερος.. φαινεται τοσο δυνατο αντρακι ακομη κι απ την πρωτη του φωτο! Σου ευχομαι να σφιγεις απο υγεια κ οπως παντα δυνατη και γεματη αγαπη. γι' αυτο εχεις τοσο φως... Σου ευχομαι ολη η οικογενεια να χαμογελαει απο εδω και στο εξης...! Πολλα φιλια αγαπημενη λεχωνιτσα! Καλως ηρθες μωρακι! Η θεια σου απ' την Ιθακη! :)
like1

Nα είναι γερό..

Εικόνα Arntin
Ελπίδα μου(ελπίζω να μου επιτρέπεις το "μου"),να σας ζήσει και να είναι γερό... Είναι κούκλος!Και μεγάλος!! Πάντα χαρές να έχετε απο εδω και πέρα. Σας φιλώ.(εσένα και τον μπέμπη) Άρτεμις
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.