Διαδικασία ΚΕΠΑ για ασθενή με νευρονοινωμάτωση

Εικόνα Ειρήνη

Καλή σας μέρα. Ο άντρας μου πάσχει από νευροινωματωση. Eχει κύφωση και πολλαπλά νευροινωματα στη σπονδυλική του στηλη. Aπο το δεξί του μάτι δεν βλέπει γιατί λόγω αφαιρεσης όγκου στον εγκέφαλο όταν ήταν παιδί η κόρη του ματιού έχει υποχωρήσει και απώλεια ακοής από το ένα αυτί. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν για την Επιτροπή ΚΕΠΑ1 θα απευθυνθούμε σε κάθε ειδικότητα ιατρού χωριστά που θα μας δώσουν από μια γνωμάτευση και μετά θα τις πάμε όλες στο γιατρό που θα συμπληρώσει το φάκελο. Μπορεί ο παραπέμπων γιατρός να γράψει ότι αφορά την ειδικότητα του π.χ. (νευρολόγος) και για τα υπόλοιπα να συμπεριλάβουμε τις γνωματεύσεις από τους υπόλοιπους;

Ακόμη όλοι οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων συμπληρώνουν τέτοιους φακέλους?απλά κλείνουμε ραντεβού και πάμε ?Αν όχι γνωρίζετε κάποιον νευρολόγο νευροχειρουργό σε δημόσιο νοσοκομείο που μπορεί να μας παραπέμψει;; Με συγχωρείτε για την αφέλεια των ερωτήσεων αλλά δεν έχουμε ξαναμπεί στη διαδικασία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(1) Δείτε: www.noesi.gr/pronoise/kepa

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.