ΔΟΜΥμένη Υποστήριξη της Καθημερινότητας

Εικόνα ΔΟΜ.Υ Action Care

 Η ΔΟΜΥ είναι μια καινοτόμος υπηρεσία της actioncare που αποσκοπεί στο να διευκολύνει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, των οικογενειών τους καθώς και όσων οι προκλήσεις της καθημερινότητας γίνονται αφορμή αποκλεισμού.

▪ Η υπηρεσία σχεδιάζεται από ομάδα ειδικών της actioncare και παρέχεται στο χώρο του χρήστη της υπηρεσίας (σπίτι, εργασία, ψυχαγωγία...)

▪ Αφορά την οργανωμένη κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας του ατόμου και της οικογενείας του. Υποστηρίζουμε τις βασικές ανάγκες διαβίωσης (ύπνος, φαγητό, αυτοεξυπηρέτηση κ.α.), το παιχνίδι, τη διασκέδαση, την ενημέρωση καθώς και όποιες άλλες ανάγκες της καθημερινότητας αποτελούν πρόκληση για το άτομο ή την οικογένεια του. Αφουγκραζόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα σε συνεργασία με τους άμεσα ενδιαφερόμενους οργανωμένα και αποτελεσματικά. 

 

ΠΩΣ;

Δουλεύουμε σε μικρές ομάδες και διεπιστημονικά. Ακολουθούμε σταθερά αλλά όχι άκαμπτα πρωτόκολλα παροχής των υπηρεσιών μας τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Κάθε συνεργάτης που παρέχει τις υπηρεσίες μας είναι σε άμεση σύνδεση με μια ομάδα που υποστηρίζει και εμπλουτίζει την παρουσία του στο χώρο σας. Αξιοποιούμε δεξιότητες, ρουτίνες και περιβάλλον ώστε η διεξαγωγή της δραστηριότητας να είναι τόσο ευχάριστη όσο και ασφαλής για όλους. 

ΠΟΥ;

Από την έδρα μας στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 59) ερχόμαστε όπου βρίσκεστε και έχετε την ανάγκη της υπηρεσίας μας. Αφού πρώτα γνωριστούμε διαμορφώνουμε σε συνεργασία μαζί σας τις συνθήκες, τόσο της ασφαλούς όσο και ευχάριστης, δημιουργικής διεξαγωγής της υπηρεσίας.  

ΠΟΤΕ;

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες όποτε τις χρειαστεί το άτομο ή η οικογένεια του. Ακολουθούμε σταθερά την ενδεικνυόμενη διαδικασία γνωριμίας (μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτή στην ιστοσελίδα μας) και βρισκόμαστε κοντά σας με τους έμπειρους συνεργάτες μας όπως και όποτε το έχετε ανάγκη.  

 

ΓΙΑΤΙ;

Επειδή η ζωή έχει προκλήσεις και πολλές χαρές, όταν οι προκλήσεις στέκονται εμπόδιο στις χαρές τότε μπορούμε να είμαστε εκεί και να διευκολύνουμε. Αποστολή των ανθρώπων της actioncare είναι να διασφαλίσουν μια καθημερινότητα χωρίς αποκλεισμούς για όλους. Η γνώση, εμπειρία καθώς και η εξειδικευμένη εκπαίδευση των συνεργατών μας πάνω στην φιλοσοφία και την τεχνική της Δομημένης Υποστήριξης της Καθημερινότητας, διασφαλίζουν την ποιοτική παροχή των υπηρεσιών που έχει ανάγκη τόσο το άτομο με την ιδιαιτερότητα όσο κ η οικογένεια του. Επαγγελματισμός, ασφάλεια, δημιουργία, είναι οι παράμετροι που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας. 

Σχετικά αρχεία: 

Αρχεία πολυμέσων: 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.