Δυνατότητες στην Κέρκυρα

Εικόνα Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου
Καλημέρα και πάλι!!! Θα ήθελα την βοήθειά σας - όποιος γνωρίζει να μου πει κάτι υπεύθυνα - σχετικά με το ειδικό Δημοτικό Κέρκυρας. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά με τον άντρα μου να μετακομίσουμ εκεί. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ, βρήκα τα πάντα (λογοθεραπεία, ιππασία, κολυμβητήριο, δραστηριότητες κλπ.) αλλά διάβασα κάπου ότι το ειδικό Δημοτικό Κέρκυρας έχει τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό. Επειδή είναι το μοναδικό που μου λείπει για το αποφασίσω (η κατάσταση στην Αθήνα είναι ανυπόφορη πλέον...) παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και όποιος μπορεί να προσφέρει οποιουδήποτε είδους βοήεια (άν γνωρίζει κάποιο καλό Κέντρο, για λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, κλπ.) θα ήθελα να μου γράψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σχόλια

Πληροφοριες για λογοθεραπεια στην Κερκυρα

Εικόνα ελενη.α
Καλημερα. Ειμαι απο κερκυρα και εχω ενα κοριτσακι με διαχυτη κ μπορω να σου συστησω λογοθεραπευτρια αν θες στειλε μου το e-mail σου να σου πω λεπτομερειες. Το δικο μου ειναι eleni.avloniti@gmail.com για το ειδικο σχολειο δυστυχως δεν εχω ακουσει θετικα σχολια. Η μικρη μου προς το παρων παει σε κανονικο.ελπιζω να μπορεσω να σε βοηθησω Φιλι, Ελενη
like0

Για την Κέρκυρα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Λάβαμε και αυτό το μήνυμα - NOESI.gr: Eγω πήγα το παιδί μου στην Επίδαυρο... δεν έχει τίποτα απο τα "ειδικά", εχει όμως την ελευθερία του στην φύση... ανεκτίμητο δώρο για ένα παιδί Αsperger... (Elena Stathi)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.