Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 11 ετών που έχει διαγνωσθεί με το σύνδρομο Melas

Εικόνα Αναστασία Μουγτουσίδου

Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 11 ετών που έχει διαγνωσθεί με το σύνδρομο Melas εδώ και έναν χρόνο αν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο σύνδρομο θα ήθελα πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις.

Σχόλια

σύνδρομο Melas

Εικόνα Γεωργία Μωραίτη

Το Σωματείο MDA Ελλάς ασχολείται με όλες τις Νευρομυικές Παθήσεις. Λόγω της σπανιότητας του συνδρόμου δεν υπάρχουν πολλά εγγεγραμμένα Μέλη, ωστόσο προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 36 16 980 έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να μπορούμε να έχουμε μια εύκολη επικοινωνία για ότι χρειάζεστε.

Με εκτίμηση,

Μωραίτη Γεωργία

Κοινωνική Λειτουργός

MDA Ελλάς

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.