Είμαι υπερήφανη για το αυτιστικό παιδί μου!

Εικόνα Ginka

Όλο το καλοκαίρι αισθήματα πανικού είχαν κυριεύσει την σκέψη μου και τα συναισθήματά μου. Ερωτήματα αμέτρητα που έμεναν αναπάντητα... Πώς θα είναι η νέα σχολική χρονιά; Θα τα καταφέρει; Θα ενταχθεί; Η νηπιαγωγός θα δείξει ενδιαφέρον;... Αυτήν την βδομάδα όλες οι ανησυχίες μου έγιναν καπνός. Για πρώτη φορά ένιωσα και νιώθω τόσο υπερήφανη για το αυτιστικό παιδί μου! 

  NEO: Καλά και τα Chat καλά και τα E-mail αλλά η πραγματική "επικοινωνία" είναι τα "βιολόγια"... Εύγε κυρία Γεωργία Καλαθάκη (Ginka)! Ο εκδότης το χαβά του! [Εκδότης είναι, ό,τι θέλει λέει...]

Στο τέλος της πρώτης σχολικής ημέρας η νηπιαγωγός παραδίδοντάς μου το παιδί μου είπε: "Η Μαρία ένα πολύ καλά δουλεμένο και αξιαγάπητο παιδι. Μπράβο σας!" Την ίδια μέρα ο γυμναστής της στο κολυμβητήριο δεν είχε λόγια να περιγράψει την χαρά του. "Η Μαρία είναι φοβερή". Η χαρά μου είναι απερίγραπτη μια και είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι οι κόποι 4 χρόνων απέδωσαν καρπούς. Τα παιδιά μας μπορούν αρκεί να έχουν αγάπη, σωστή εκπαίδευση και κατανόηση. ΑΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ! 

Σχόλια

Ενα μεγάλο μπράβο!

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπραβο σε σένα και στο παιδί σου. Μπράβο!!! Αυτό είναι προς τιμή σου. Εισαι άξια, σε αγαπώ κι ας μη σε ξέρω! Σε θαυμάζω, θαυμάζω το κουράγιο σου και πάλι μπράβο σας!
like1

Μπράβο και από μένα!!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Αγαπητή Γεωργία, Kαλησπέρα και καλή χρονιά στο Μαράκι. Ξέρω τι είναι να σου λέει κάποιος για το παιδάκι σου κατι θετικό, ειδικά όταν έχεις προσπαθήσει πολύ γι αυτό το κάτι. Συνέχισε έτσι και εμείς οι ομοιοπαθείς μαμάδες παίρνουμε κουράγιο και για τα δικά μας παιδιά. Με εκτίμηση, Μαίρη Βελλή
like0

Μπράβο σας

Εικόνα Soula
Μπράβο σας. Καλή αρχή με υγεία, υπομονή και πολλή αγάπη. Σούλα
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.