Ελπίδα για όλες τις μανούλες

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλημέρα σε ολες τις μανούλες. Σε αυτό το βιντεάκι ο γιόκας μου είναι στο προνήπιο και διαβάζει στους συμμαθητές του παραμύθι. Το βίντεο το τράβηξε η δασκάλα του, η οποία είχε ξεκινήσει να διαβάζει στα παιδιά το βιβλίο αλλά χρειάστηκε να σταματήσει για 5 λεπτά, και όταν γύρισε είδε αυτό που θα δείτε και εσείς. Ο γιος μου έχει διάγνωση ΔΑΔ μη καθοριζόμενη (PDD-NOS). Μέχρι τα 2,5 δεν μίλαγε καθόλου. Αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες που καρδιοχτυπούν για το ποτέ θα μιλήσουν τα αγγελούδια τους. Καλό κουράγιο σε ολες μας και η ανταμοιβή θα είναι τεράστια! Με εκτίμηση, Ήρα

Σχόλια

Είναι υπέροχος!!

Εικόνα Μυρτώ Κ
Είναι υπέροχος!! Να τον χαιρεσαι!
like2

Το δέντρο έβγαλε καρπούς

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Μυρτω, Σε ευχαριστω πολυ για τα ωραια σου λογια. Σου ευχομαι οτι καλυτερο για το παιδακι σου. Φιλικα, Ηρα
like1

ΤΕΛΕΙΟΣ

Εικόνα Angela Papastavrou
Νοιώθω την χαρά σου γιατι και εμεις περασαμε απο την πλήρη αλλαλία στην πληρη φλυαρια προσφατα. Να τον χαίρεστε να τον καμαρώνετε καθε μέρα και ο Θεός ξέρει να δίνει !
like1

Μπράβο σας!!!

Εικόνα Ελένη
Να σου ζήσει ο μικρούλης! Χαιρόμαστε κι εμείς μαζί σου, να είσαι σίγουρη! Μακάρι να έχουν όλα μας τα παιδάκια πάντα καλή πρόοδο! Ελένη
like0

μπραβο!

Εικόνα georafa
Απο που να αρχισω? Καταρχην ειναι ενας κουκλος! Πηρε μονος του την πρωτοβουλια,φωνη καθαρη ,δυνατη και τοσοοοοοο χρωματιστη!! αυτο μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση! ποσο ομορφα κ χρωματιστα τα ελεγε!γεννημενος παραμυθας! κρατουσε το παραμυθι ωστε να το βλεπουν τα παιδακια... απλα τελειος.. δεν μιλουσε μεχρι τα 2,5??? !!!! απιστευτο......... φαινεται η δουλεια σου μανουλα! Μπραβο σας κ παλι!!
like1

Βαλσαμο τα λογια σου

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
georafa πραγματικα τα λογια σου ειναι βαλσαμο.Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου,και ευχομαι τα καλυτερα σε σενα και ολεσ τισ μανουλεσ που με τοσο κοπο προσπαθουμε για το καλυτερο τον παιδιων μασ.
like1

Ενα μεγαλο ευχαριστω

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Ελενη μου ενα μεγαλο ευχαριστω για τα ωραια σου λογια.Ευχομαι οτι καλυτερο για το αντρακι σου,που απο οτι θυμαμε ειναι αστερι!
like0

angela ειναι τελειο

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
συναισθημα να μοιραζομαι τι χαρα μου μαζι σασ.Ειμαστε συνοδοιποροι σε αυτον τον δυσκολο δρομο.Αλλα μπροστα στη χαρα που μασ δινουν τελικα τα αγγελουδια μασ,χαλαλι οι δυσκολοι δρομοι ,χαλαλι και τα κακοτραχαλα βουνα.Η ανταμοιβη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
like2

θεος!

Εικόνα katerina1987
τωρα τι να πεις....... το θαυμα μπροστα μας!!!! μακαρι ολα οσα παιδακια δεν μιλαν και ο δικος μου μαζι να φτασουν τον Μιχαλη!
like0

Κατερινιο να εισαι σιγουρη για αυτο

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
ο δικοσ σου εχει παρει φορα και ΤΙΠΟΤΑ δεν τον σταματαει!!!! Πολλα,πολλα φιλια
like0

Nα τον χαιρεσαι τον κούκλο

Εικόνα Τάνια
Μπράβο σε σένα και πάνω από όλα μπράβο σε κείνον που τα κατάφερε...Και μπράβο σε όλους τους γονείς που πιστεύουν στα παιδιά τους και δεν το βάζουν κάτω! Πάντα τέτοια να έχουμε, Τάνια
like1

tania μου σε ευχαριστώ για τα καλά μου λόγια

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Σε ευχαριστω πολυ για καλα σου λογια, συμφωνω μαζι σου ενα τεραστιο μπραβω σε ολουσ τουσ γονεις που προσπαθουν για το καλυτερο των παιδιων τους. Σου ευχομαι απο καρδιασ τα καλυτερα για τον Ιασωνακο σου. Με εκτιμηση, Ηρα
like0

Ήρα τα συγχαρητήρια μου σε σένα και στον γιο σου

Εικόνα anna9
Ηρα τα συγχαρητηρια μου σε σενα κ στον γιο σου.Σε παρακαλω θα μπορουσες να επικοινωνησεις μαζι μου μεσω μυνηματος?Υπαρχει λογος. Ειμαι καινουρια στο site.
like0

anna9, θα χαρώ να επικοινωνήσουμε

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
anna9 σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα χαρω να επικοινωνησουμε. Το mail ειναι hramixalhs@yahoo.gr. Στειλε μου το mail σου για να σου στειλω το τηλεφωνο μου. Περιμενω....
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.