Ένα θαύμα στο σπίτι μου

Εικόνα Angela Papastavrou
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους σας και πολύ πολύ κουράγιο, θα το χρειαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον! Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την χαρά και την δικαίωση που ένοιωσα χτες παραμονή Χριστουγέννων. Ένα μικρό θαύμα έγινε και σε κάποιες "άσωτες" ψυχές βασίλευσε η αγάπη. Έπειτα από μια απουσία μηνών, έκαναν την απρόσμενη εμφάνισή τους στην πόρτα μας αλλά και ξανά στην καρδιά μας, η οικογένεια της νονάς του Νεκτάριου που είχαν αποτραβηχτεί από τη ζωή μας καθώς έμαθαν την διάγνωση του μικρού. Δεν ήταν τα πολλά και ακριβά δώρα, (αυτά ήταν για την δική τους εξιλέωση), αλλά η ξαφνική παρουσία τους και η μεγάλη αγκαλιά που του χάρισαν και τα λόγια παρηγορίας που άκουσα, που με έκαναν να πιστέψω πως ίσως και εκείνοι να σοκαρίστηκαν από την διάγνωση και να ήθελαν τον χρόνο τους για να το συνηδειτοποιήσουν! Το να ακούς πρώτη φορά τον όρο "Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή / Αυτισμός" είναι από μόνο του σοκαριστικό και τρομακτικό. Το πνεύμα των Χριστουγέννων για αγάπη και συγχώρεση έκανε το θαύμα του και ένοιωσα και εγώ την γαλήνη αυτή! Ένα μεγάλο βήμα έγινε και μια κρυφή ευχή μου αλήθινή, το μόνο που μένει είναι να ελπίζω το ίδιο και για την οικογένεια του κουνιάδου μου...! Μακάρι κάθε μέρα να γίνονται τέτοια μικρά ή μεγάλα θαύματα και να είναι όλος ο κόσμος μια ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδιά του κόσμου! Καλά Χριστούγεννα!!!

Σχόλια

Χαίρομαι για τη συμφιλίωση

Εικόνα Anja
Χαίρομαι γι αυτήν την συμφιλίωσή σας, Αγγελική! Σας έυχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2007 με υγεία. Χαιρετίσματα σε όλους, Αnja.
like0

Αυτό είναι μόνο η αρχή

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Αγγελική μου, πρώτα πρώτα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε εσένα το Γιώργο αλλά και τον αγαπημένο μου Νεκτάριο. Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι οι μόνοι που έχουν να χάσουν κάτι απο αυτή την ιστορία, δεν είστε εσείς, αφού εσείς έχετε αυτόν τον ΑΓΓΕΛΟ στα χέρια σας και τον χαίρεστε κάθε μέρα, αλλά αυτοί που γιά τους μικρούς τους λόγους κρατούν αποστάσεις. Να ξέρεις ότι ο γιός σου είναι από τα πιό γλυκά μωρά που έχω συναντήσει στη ζωή μου και όσοι έχουν τη τιμή να τον γνωρίσουν δεν μπορούν να μην τον αγαπήσουν. Φιλιά πολλά από τους φίλους του στη Κύπρο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
like0

Anja και Όλγα

Εικόνα Angela Papastavrou
Anja και Όλγα, Καλές Γιορτές και στις δυό σας, να μου φιλήσετε τα παιδιά σας! Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικές οι καλές σχέσεις μεταξύ των γνωστών, συγγενών ,φίλων και γειτόνων γιατί αυτοί είναι οι συνάνθρωποί μας στη δική μας ζωή, αν οι σχέσεις έστω και μιας μικρής μερίδας από αυτών δεν είναι καλές, χάνονται οι ισορροπίες της οικογενειακής γαλήνης! Όσο και να θέλουμε να φανούμε σκληροί και δυνατοί θα έρθει η στιγμή που η έλλειψή τους θα μας στεναχωρήσει! Εύχομαι αυτά τα μικρά θαύματα να συνεχίσουν...!
like1

Εγώ πιστεύω πως

Εικόνα mary fititria ergotherapias
Γλυκιά μου 'Αντζελα, το δικό σου θαύμα είναι ο Νεκτάριος και η δύναμη που σου έβγαλε στην επιφάνεις για καταστάσεις δύσκολες αλλά που μπορείς να αντιμετωπίσεις.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.