Εναλλακτική επικοινωνία για παιδιά με αυτισμό

Εικόνα Nonota21

Εναλλακτική επικοινωνία στον αυτισμό. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2020 εύχομαι σε όλους. Διάβασα προ ημερών σχετικά με μια εφαρμογή εναλλακτικής επικοινωνίας για παιδιά με αυτισμό. Έχει δημιουργηθεί από κάποιο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών και αναμένεται να κυκλοφορήσει ως εφαρμογή για ηλεκτρονικά μέσα (tablet, κ.α). Το πρόβλημα είναι ότι δεν συγκράτησα το όνομα του Κέντρου και της εφαρμογής (που νομίζω ότι ταυτίζονται). Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα ήθελα πολύ να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ!

Σχόλια

Εναλλακτική επικοινωνία

Εικόνα Βίκυ Σκαρλοπούλου

Έχω ακούσει κι εγώ για κάποιο Κέντρο παρόλαυτα δεν είναι κάποια πρωτοτυπία. Χρόνια χρησιμοποιούνται εφαρμογές εναλλακτικής επικοινωνίας για παιδιά που είναι στο φάσμα αρκεί να υπάρχει σωστή εκπαίδευση από τον λογοθεραπευτή. Η καλύτερη λέγεται go talk now και την κατεβάζετε δωρεάν.

Θερμές ευχές
Βικυ

like0

Ποια ειναι ακριβως;

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Ποια ειναι η go talk now?

Ειναι στο google store?

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.