Επαναφοίτηση νηπίου

Εικόνα Μαριαμ

Δεν ειναι μονο τα ΚΕΔΔΥ μονοδρομος για να δοθει μια δευτερη χρονια στο νηπιο. Εμένα προσωπικα, μου στοιχισε, που η εκπαιδευτικος μου απεκρυψε την δευτερη επιλογη, στο ποιος θα κρινει εαν το αιτημα, που εθετα να ξαναφοιτησει δηλαδη το παιδι μου στο νηπιο, ήτανε σωστο. Εκεινη μου ελεγε αυστηρα μονο μεσω ΚΕΔΔΥ. Εγω ομως σαν μανουλα το εψαξα, χαλασα τα ματια μου στον υπολογιστη να ψαχνω διαταξεις, οι οποιες με ενημερωσαν πως με συμπληρωμενη μια υπευθυνη δηλωση / και εξηγωντας τος λογους μπορουσα να αποτανθω στην σχολικη συμβουλο της περιοχης, οπως και εκανα και να ζητησω την επαναφοιτηση του παιδιου μου. 

Αιτημα που στεφθηκε με επιτυχια.

Σχόλια

Επαναφοίτηση νηπίου - σχολείο

Εικόνα Anonymous

Ενημέρωση από το NOESI.gr: Λάβαμε αίτημα διαγραφής του συγκεκριμένου σχολίου και του προφίλ του μέλους που το ανάρτησε. Για τον λόγο αυτό, το σχόλιο αυτό έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Πώς και γιατί το προφίλ μέλους, οι αναρτήσεις, τα σχόλια διαγράφονται.

like1

Δεν γνώριζα οτι υπάρχει τέτοιο σύστημα

Εικόνα Ρήνα

Αγαπητε Βασιλη δεν γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο συστημα. Η κοινωνικοποιηση του γυιου σου πως πηγε; Δηλαδη αν καταλαβα καλα στο Δημοτικο ειχε φιλους και παρεες, αλλα τα πραγματα δυσκολεψαν οσο μεγαλωνε; Και τι ειδους παρενοχλησεις ειχε; Δεν ηταν διαχειρισιμες; Τουλαχιστον απο τους καθηγητες; αδιαφορησαν; Συγγνωμη για τις απανωτες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις τι αισθανομαι ακουγοντας να περιγραφεις ζοφερο το σχολικο μελλον...

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.