Επιστροφή δαπανών ειδικής αγωγής για δυσλεξία

Εικόνα Στέλλα Πασχαλίδου

Καλησπερα σας. Ειμαι μονογονεας μητερα και εχω ενα κοριτσακι 7 χρονων το οποιο διαγνωστηκε με δυσλεξια. Παρακολουθει σε ιδιωτικό Κεντρο δυσλεξιας και ειναι και στο σχολειο στο προγραμμα ένταξης. Η ερωτηση μου ειναι η εξής: Έχω ιατρικη γνωματευση του ιατρου που ειναι συμβεβλημένος με το ΙΚΑ στις 7/6/2018. Ο γιατρος δεν μου εγραψε τους κωδικους που χρειαζονται στο ΙΚΑ τωρα ειναι 18/12/2018 εγω συνεχιζω και πληρωνω κανονικα τον ιδιωτικο Κεντρο δυσλεξιας.

Υπαρχει περιπτωση αν καταφερω και βρω τον γιατρο και μου συμπληρωσει τους κωδικοιυς να με πληρωσουν απο το ΙΚΑ; Η λογω οτι εχουν περάσει 6 μηνες δεν θα το δεχθουν; Σας ευχαριστωω πολυ.

Σχόλια

Γνωμάτευση με αναδρομική ισχύ

Εικόνα Θεόδωρος

Καλημέρα. Με μια μικρή επιφύλαξη, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί αυτή την στιγμή να λάβετε γνωμάτευση με αναδρομική ισχύ. Καλό θα ήταν να λάβετε νέα διάγνωση. Δείτε τους κωδικούς παθήσεων που αποζημιώνονται στο ΦΕΚ 5571 Β' 12/12/2018.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.