Επιστροφή με χαμόγελα

Εικόνα froukis
Αγαπημενοι μας φιλοι, γυρισαμε! Γυρισαμε και ειμαστε καλα,πολυ καλα. Πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για μια ακομη φορα για την αγαπη που μου δειξατε. Λοιπον γυρισαμε εχθες το βραδι απο Λονδινο. Ειμασταν στο Νοσοκομειο Βrompton. Ολα πηγαν πολυ πολυ καλα. Το παιδι ειναι μια χαρα αν και βεβαια τα ταξιδια μας θα συνεχιστουν αφου σε 2 με 3 χρονια θα ξαναπαμε αλλα τουλαχιστον δεν ηταν τοσο φοβερο αυτο που ζησαμε. Στο νοσοκομειο το παιδι το περιποιηθηκαν οπως αρμοζει σε μια παιδικη καρδουλα,με αγαπη και στοργη. Ειμασταν σιγουροι οτι ειναι σε καλα χερια.εχω πολλα να σας πω απο την εμπειρια μου,αν και ειναι η δευτερη φορα που παμε, καποια στιγμη θα γινει και αυτο μολις ηρεμησουμε λιγακι. Τα πραγματα εκει ηταν πολυ μα πολυ διαφορετικα απο δω. Μαίρη, Σούλα και Κατερίνα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγι. Ευχαριστώ και σένα 'Αγγελε.

Σχόλια

Καλώς... επιστρέψατε!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πολύ ωραία νέα!! Κάποτε, πριν μερικά χρόνια, όταν είχα ένα πρόβλημα υγείας (με ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο μετά από ένα τρακάρισμα) είχα νοσηλευτεί και γω σε αυτό το Νοσοκομείο... Με αίσιο τέλος όπως έδειξε!... Χαίρομαι ιδιαιτέρως που βρήκατε έναν καλό δρόμο για να συνεχίσετε τις προσπάθειες! Καλή συνέχεια! :)
like1

Κατερίνα μου

Εικόνα Angela Papastavrou
Κατερίνα μου καλώς ήρθατε! Αν και δεν σας έχω γράψει ποτέ κάποιο σχόλιο, η σκέψη μου ήταν πάντα μαζί σας. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για την καλή σας διάθεση και την αισιοδοξία που έχεται τώρα! Να την διατηρήσετε και να ελπίζεται στο καλύτερο, κάθε μέρα και πιο πολύ, γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό, η θετική ενέργεια, τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα πάνε όλα καλά! Με πολύ εκτίμηση, Αγγελική
like0

Πάντα έτσι

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Καλώς ήρθατε. Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίσατε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντικό να μας μεταδίδετε τέτοια χαρά. Εύχομαι όλα να πάρουν τον καλό δρόμο τους, και να μας λέτε πάντα τέτοια νέα. Με αγάπη, Κατερίνα Ζαρίφη
like0

Σιδερένιοι

Εικόνα Soula
Σιδερενιοι και σιδεροκεφαλοι, κατα την λαικη ομιλια. Παντα να συμβαινουν θετικα πραγματα στην ζωη σας. Καλη συνεχεια παντα με αγαπη, υγεια και χαμογελο. Με εκτιμηση, Σουλα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.