Σύνδρομο Di George

Εικόνα froukis
Ψάχνω να βρω κάτι για το σύνδρομο Di George αλλά δεν βρίσκω κάτι στο “Νόηση”. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για το εν λόγω σύνδρομο; Γνωρίσαμε μια Ελληνίδα στο Λονδίνο που το παιδάκι της έχει αυτό το σύνδρομο και δεν γνωρίζει πολλά. Αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό θα ήθελα πληροφορίες.

Επιστροφή με χαμόγελα

Εικόνα froukis
Αγαπημενοι μας φιλοι, γυρισαμε! Γυρισαμε και ειμαστε καλα,πολυ καλα. Πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για μια ακομη φορα για την αγαπη που μου δειξατε. Λοιπον γυρισαμε εχθες το βραδι απο Λονδινο. Ειμασταν στο Νοσοκομειο Βrompton. Ολα πηγαν πολυ πολυ καλα. Το παιδι ειναι μια χαρα αν και βεβαια τα ταξιδια μας θα συνεχιστουν αφου σε 2 με 3 χρονια θα ξαναπαμε αλλα τουλαχιστον δεν ηταν τοσο φοβερο αυτο που ζησαμε.

Τέσσερις μήνες μετά!

Εικόνα froukis
Πέρασαν ήδη 4 μήνες από τότε που χαμένη στους προβληματισμούς μου και τα ερωτηματικά για την κατάσταση και την πορεία του παιδιού μου ανακάλυψα το "Νόηση". Τότε, 4 μήνες πριν, νόμιζα πως μόνο εμείς είχαμε το συνδρομο, χαμένοι στο διάστημα αισθανόμασταν.

Τελικά μετά από 8 μέρες μάλλον οι μοναδικοί!

Εικόνα froukis
Τελικά μετά από 8 ημέρες δημοσίευσης του βιολογίου μας καταλαβαίνω πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς άλλος με σύνδρομο Williams. Πίστευα πως κάτι μπορεί να υπήρχε αλλά όπως βλέπω το σύνδρομο αυτο είναι σπάνιο στην Ελλάδα όχι όμως και στο εξωτερικό.

Είμαστε οι μόνοι με Williams;

Εικόνα froukis
Έχουμε ένα γλυκό χαδιάρη 4χρονο γιο ο οποίος έχει σύνδρομο Williams. Είναι πολύ ευαίσθητος και καλός όμως ο γλυκός μου δεν πολυκαταλαβαίνει, δεν μιλάει παρά μόνο κάτι λίγες λεξούλες στραβές κι αυτές.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.