Εσώρουχα φορμάκια

Εικόνα Kostas Maria Danai
Έχω ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, το οποίο δεν περπατάει. Έχει ύψος 110 εκατοστά. Και δεν βρίσκω εσώρουχα φορμάκια στο μέγεθός της. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου, ακόμα και στο εξωτερικό; Έψαξα στο Internet όμως δεν μπόρεσα να βρω.

Σχόλια

Παιδικα εσωρουχα

Εικόνα Μυρτώ Κ
Καλησπέρα!Δεν είναι σίγουρο αλλά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να τα φτιάξουν ειδικα για τη μικρή σας.Σας δίνω μια βιοτεχνία παιδικών εσωρούχων που μου ειχαν φτιάξει κατι για μια παιδική παράσταση κι ίσως μπορούν να σας βοηθήσουν. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ PARAMANA ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 75 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 16451,ΤΗΛ 210 9645360.
like0

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Εικόνα Kostas Maria Danai
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.