Εξαφανιστείτε από το πολιτικό προσκήνιο!

Εικόνα ligeri
Εσείς, στους κυβερνητικούς θώκους, οι περισσότεροι ίσως, δεν έχετε ιδέα τι θα πει αγώνας για την επιβίωση. Δεν έχετε ιδέα τι θα πει να μην έχεις τίποτα. Ούτε Υγεία, ούτε ικανότητα προς εργασία, ούτε οικονομικούς πόρους δια την επαρκή κάλυψη των στοιχειωδών, ανελαστικών προσωπικών σου αναγκών. Είστε Προνομοιούχοι! Η Ατυχία όμως των ΑμεΑ των οικογενειών τους, αλλά κι ολόκληρου του Ελληνικού λαού, είναι ότι εκτός από τα πάρα πάνω ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...! Το υπέρτατο αυτό γνώρισμα της ανθρώπινης υπόστασης που η Φύση έχει προβλέψει ακόμη και για ζώα... Αυτήν την "άγνωστη" για σας Αξιοπρέπεια σέρνετε στα οδοστρώματα όταν αναγκάζετε Ανθρώπους δια βίου Αναπήρους υποβασταζόμενους, να δίνουν μάχη για το αυτονόητο δικαίωμα στην επιβίωση. Χαθείτε από τα μάτια μου. http://ligery.pblogs.gr/2012/09/exafanisteite-apo-to-politiko-proskhnio.html

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.