Εξετάσεις

Εικόνα miky
Ο Νασος είναι πια 5 χρονων. Μεχρι τωρα δεν είχαμε κάνει τις εξετάσεις θεωρώντας ότι η ταλαιπωρία σε σχέση με το τι περιμένουμε να βρούμε είναι δυσανάλογη. Αυτο μας το ειχε πει η αναπτυξιολόγος που τον είδε. Τωρα κρίνεται αναγκαίο να τις κάνει και ψάχνομαι για τη διαδικασία. Το εγkεφαλογράφημα θέλει ενα 24ωρο, να μην εχει κοιμηθει το παιδι το προηγουμενο βραδυ. Η μαγνητικη επισης θελει ενα 24ωρο, θα γίνει νάρκωση και δεν πρεπει να ειναι π.χ. την επομενη του εγkεφαλογραφηματος. το αμινόγραμμα πρεπει να γίνει στο ινστιτουτο υγειας του παιδιου και δε ξερω τη διαδικασια. Τις εξετάσεις τις ζητησε η αναπτυξιολόγος. για να τις κάνει στο Παιδων πρέπει να τις ζητήσει νευρολόγος απο το συγκεκριμενο νοσοκομειο.δε μπορει το Αγια Σοφια να κανει εξετάσεις που ζήτησε η άλλη απο το |Αγλαια Κυριακου. Οποια πληροφορια για τη διαδικασία είναι ευπρόσδεκτη.

Σχόλια

Εξετασεις

Εικόνα eirini m
Για να κάνετε τις εξετάσεις στο Αγια Σοφια, κλείσε πρώτα ραντεβου απο το 1535 με νευρολόγο. Ύστερα αφού δει το παιδί θα σου γράψει τις εξετάσεις και κανονίζεις μέσα στο νοσοκομείο πότε θα τις κάνει. Τα ραντεβου για μαγνητική αργούν αρκετά. Αυτή τη διαδικασία ειχαμε κάνει και εμεις περσι. Ελπίζω να σε βοήθησα!
like0

Πηγαίνοντας στο Αγία Σοφία

Εικόνα Almak
Πηγαίνοντας στο Αγ. Σοφία σε ραντεβού με την / τον νευρολόγο θα της εξηγήσεις / ζητήσεις ότι σου ζήτησε η γιατρός από το Αγλ. Κυριακού. Πιστεύω ότι θα το δεχθεί αμέσως και θα πάρετε σειρά για εξετάσεις.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.