Ευχαριστήρια

Εικόνα vaso1
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την φιλη mageandi (Μαιρη Βελλη) για την βοηθεια της, ωστε να βρω κεντρο ημερας για τον γιο μου. Ευχαριστω ολους τους γονεις που μου συμπαρασταθηκαν γραφοντας μου. Ευχαριστω τον κυριο Αγγελο Κουτουμανο γι αυτο το site. Χωρις αυτο πραγματικα θα ημουν ακομα σαν χαμενη. Ενοιωσα οτι δεν ειμαι μονη. Ξεχναω ολες τις μαυρες σκεψεις που εκανα πριν. Σημερα ειχαμε συναντηση στο κεντρο ημερας Χλοη (www.noesi.gr/pronoise/xloi) και την επομενη εβδομαδα θα ξαναπαμε για μια συναντηση με την παιδοψυχιατρο και κατα πασα πιθανοτητα θα ξεκινησουμε αμμεσα. Τελικα δεν ειμαι τοσο μονη. Εχω ολους εσας διπλα μου!! Με αγαπη, Βασιλικη Βασιλειου

Σχόλια

Μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα

Εικόνα ioannapro
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα απο δω και περα για σενα και το γιο σου.
like0

Καλώς ορίσατε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Όλα καλά θα πάνε :)
like1

Μπραβο Βασω

Εικόνα Ρήνα
Χαιρομαι πολυ για σενα και για τον Παναγιωτακη,στα δυσκολα χρονια που ζουμε το μονο που μας εμεινε και δεν το χανει ποτε ο λαος μας,ειναι η αλληλεγγυη.
like0

Χαίρομαι Βάσω μου

Εικόνα Λένα Γκαντιά
πάρα πολύ,όλα θα παν καλά!Να μου τον φιλήσεις! Λένα
like1

Βάσω μου, όταν μοιραζεσαι... βοηθιεσαι... εδω μέσα τουλάχιστον!

Εικόνα Ιωάννα
Όταν μοιραζεσαι... βοηθιεσαι... εδω μέσα τουλάχιστον!! Και είδες;; Τίποτα δεν χάνεται... πάντα... έστω και μια χαραμαδα φωτός να βρεις σε βοηθάει να βγεις απο το απόλυτο σκοτάδι... εύχομαι αυτη να είναι η αρχή μιας καλύτερης ζωής και για τους δυο σας! Φιλια, Dany d
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.