Ευχαριστώ!

Εικόνα Ginka
Ευχαριστώ δημόσια τον Αlmak, που με τον τρόπο του, μου έδωσε το κίνητρο να ψάξω στην βιβλιογραφία που έχω στα χέρια μου και να βρω την σχέση επιληψίας - αυτισμού. Σύντομα θα δημοσιευσω ενα εκτενές κείμενο απο τα επιληπτικά σύνδρομα του Χ. Παντελιάδη και ένα ανάλογο απο το βιβλίο της Uta Frith "Αυτισμός". Ευχαριστώ και τον 'Αγγελο Κουτουμάνο τον εμπνευστή αυτής της ιστοσελίδας που μου έδωσε την δυνατότητα να μπορώ να επικοινωνώ με όλους εσάς!

Σχόλια

Ευχαριστούμε θερμά!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σας ευχαριστώ θερμά για τα λόγια σας. Χαίρομαι που σας έχουμε στην ..."κοινόητα" του NOESI.gr. Περισσότερο μου δίνει χαρά ότι οι σελίδες αυτές ενίοτε ανοίγουν ένα παράθυρο επικοινωνίας και γνώσης σε ανθρώπους που έχουν έχουν διάθεση και ανάγκη να πουν και να ακούσουν. - agkou of noesi.gr :)
like10

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.