Ευχαριστώ την κυρία Τονυ Μάχα Ευαγγελοπούλου

Εικόνα Τασούλα

Η κορη μου εκανε ολο το προγραμμα Τοματις στην θεσσαλονικη και ενω στο τελος του πρωτου κυκλου το παιδι μου ως δια μαγειας μεταμορφωθηκε - εχει ΔΕΠΥ - μετα απο λιγες μερες ξανακυλησε στα ιδια. Η υπευθυνη του κεντρου στην Θεσσαλονικη δεν μπορεσε να μου δωσει μια λογικη εξηγηση σε αυτο και δεν ηξερα τι επρεπε να κανω. Μονη μου λυση να επικοινωνησω με το Κεντρο της Αθηνας γιατι μονο αυτα τα δυο υπαρχουν στην Ελλαδα και ηξερα οτι η κυρια Ευαγγελοπουλου ηταν η ιδια μαθητρια του καθηγητη Τοματις. Η γραμματεας της οταν της ειπα το προβλημα μου ηταν καθετη στο να μην ενοχλησει την κυρια Ευαγγελοπουλου γιατι οπως ειπε ειναι αντιδεολογικο αυτο που ζηταω και παραλογο γιατι δεν θεωρουσε οτι θα μπορουσε να μου δωσει απαντησεις. Αφου επεμεινα πολυ συμφωνησε να της εκθεσει το προβλημα μου και αν ηθελε η ιδια θα επικοινωνουσε μαζι μου. Μετα απο ενα τεταρτο με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα με καλουσε καποια στιγμη η κυρια τονυ. Το ιδιο βραδυ 11 η ωρα με πηρε πραγματι τηλεφωνο και αφου μιλησα μαζι της μου ειπε οτι θα ζητησει να τις στειλουν ολα τα τεστ της μικρης για να δει τι εγινε. Μετα απο ενα μηνα με ξαναπηρε τηλεφωνο και μου εδωσε επιτελους μια λογικη εξηγηση, λεγοντας μου οτι αν στο μελλον ειχα οποιαδηποτε απορια να μη διστασω να την ξανακαλεσω. Καταπληκτικη γυναικα αν καιδεν την γνωρισα απο κοντα και πανω απο ολα ανθρωπινη. Χιλια ευχαριστω ξανα...

Σχόλια

Δε μας λέτε το πιο σημαντικό!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Παράξενο που σας τηλ. 11 η ώρα όπως λέτε. Τι εξήγηση σας έδωσε, δε μας λέτε το πιο σημαντικό!
like0

προς agkou

Εικόνα Τασούλα
μου ειπε οτι ειναι θεμα dna.οτι η μεθοδος μπορει να παρεμβει μονο στο 30 τις εκατο και το υπολοιπο 70 ειναι γραμμενο dna που δεν μπορουμε να αλλαξουμε οτι και αν κανουμε.μπορουμε να βλεπουμε μονο μικρες παροδικες βελτιωσεις.παντως ειλικρινα η μεταστροφη του παιδιου ηταν αξιοθαυμαστη αλλα δεν ειχε διαρκεια.οσο για την ωρα απο οτι μου ειπε εκεινη απανταει παντα σε οποιον την καλεσει μετα το τελος της δουλειας
like0

:)

Εικόνα maria22
:)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.