Γειά σας, συνάντησα τη Star, ας συζητήσουμε για Tomatis και ΑΒΑ

Εικόνα Panic

1. Αρχικα θελω να ευχαριστησω θερμα, δημοσια την Star για τον κοπο που εκανε να με συναντησει και να μου απαντησει σε πολλες ερωτησεις μου.

2. Παρακαλω οποιονδηποτε γνωριζει κατι για τη μεθοδο Tomatis να μου δωσει καποιες πληροφοριες και την προσωπικη του αποψη γι αυτο.

3. Για τη μεθοδο ΑΒΑ εγινε ξανα λογος στο NOESI.gr οπου ειπωθηκαν διαφορετικες αποψεις. Προτεινω να αριθμησουμε τα θετικα και τα αρνητικα αυτης της μεθοδου, για να ελεγξουμε το ενδεχομενο να χρησιμοποιηθει με τροπο τετοιο, ωστε να να απομονωθουν τα θετικα της μεθοδου και να μη γινεται χρηση των αρνητικων. Για παραδειγμα, αν θετικο της μεθοδου αυτης ειναι το οτι μπαινει καποιο προγραμμα και συγκεκριμενοι στοχοι για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και αρνητικο το οτι ελεγχει την συμπεριφορα και μονο, και οχι τον τροπο σκεψης του αυτιστικου μυαλου τοτε δε θα μπορουσαμε να κρατησουμε το πρωτο και το δευτερο να μη γινεται; Τοτε δεν θα ηταν ΑΒΑ θα μου πειτε. Θα ηταν κατι αλλο... Ας ειναι...

Σχόλια

TOMATIS

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Εχουμε ακολουθήσει την ακουστική ολοκλήρωση. Εχω αναφερθεί σε προηγούμενο βιολόγιό μου με αυτό το θέμα. Πραγματικά τα αποτελέσματα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλά. Η Ειρήνη πλέον μπορεί να ακούει στην σωστή συχνότητα όλους τους ήχους και τους θορύβους. Οτι θέλετε με ρωτάτε. Κατερίνα Ζαρίφη
like1

Εχω μεγαλο παραπονο...

Εικόνα Panic
Πολυ μεγαλο παροπονο ομως... Ρωτησα καποια πραγματα και εχει τρεις μερες που μπαινω και διαβαζω ολο για τις διαμαχες σας! Οι μισοι εμπλεκεστε στις διαμαχες και οι αλλοι μισοι σχολιαζετε τις διαμαχες. Και καλα αυτοι που εμπλεκονται στις διαμαχες ειναι απασχολημενοι σ' αυτο. Οι υπολοιποι γιατι δεν το αγνοειται απλως το γεγονος και μονο μπαινετε και λετε μην τσακωνεστε και μην τσακωνεστε και ειναι κριμα και ειναι αδικο και ο ιστιοτοπος δεν εχει τετοιο σκοπο κτλ κτλ κτλ Μπειτε και απαντηστε μου εμενα που εχει τοσες μερες ρωτησα κατι και αντι να μου απαντησει καποιος (εξαιρειται η Κατερινα) ολοι ασχοληστε με τις διαμαχες! Ε να σας πω τι καταλαβα? Οι διαμαχες εχουν περισσοτερη θεαματικοτητα! Γι αυτο ποιος θελει να τσακωθουμε? Μονο ετσι θα μου δωσετε σημασια? Παμε λοιπον! Ας αρχισουν οι χοροι!
like4

Θα σου απαντούσε η Star

Εικόνα maria-77
άμα ήταν ακόμη εδώ... Φιλικά, Μαρία
like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.