Για να μάθω αν τελικά εγκρίθηκε το επίδομα του ΟΠΕΚΑ

Εικόνα Jimmy

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας.

Εδώ και 5 χρόνια, λαμβάνω το Επίδομα Βαριάς Αναπηρίας του ΟΠΕΚΑ και από προχθές έχω και νέα Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Υγειονομικής Επιτροπής από τα ΚΕΠΑ.

Σας γράφω λίγο τα στάδια για να σας ρωτήσω κάτι τελευταίο...

Στις 9/6 πήγα στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και έκανα ταυτόχρονα και τις δύο αιτήσεις. Η μια αίτηση ήταν για να περάσω ΚΕΠΑ καθότι έληγε η προηγούμενη γνωμάτευση στις 31/7, και η άλλη ήταν για να συνεχιστεί το επίδομα βαριάς αναπηρίας του ΟΠΕΚΑ. Τέλος, στις 21/6 πήγα στη γιατρό μου η οποία έκανε και τον ηλεκτρονικό εισηγητικό φάκελο.

Πήρα το 1555 για να μάθω την ημερομηνία που περνάω ΚΕΠΑ και ήταν 5 Σεπτεμβρίου. Με πήρανε βέβαια και τηλέφωνο από τα ΚΕΠΑ μία εβδομάδα πριν και μου είπανε ημέρα και ώρα...

Πήγα λοιπόν προχθές 5/9 για να περάσω επιτροπή... Σήμερα βρήκα την Απόφαση στη Θυρίδα του Πολίτη και την εκτύπωσα!! Πήρα 67%

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, μετά από πόσο καιρό θα μπορέσω να μάθω αν εγκρίθηκε η συνέχιση του επιδόματος αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ και με ποιο τρόπο??

Μου είπαν ότι με την καινούργια Γνωμάτευση, τα ΚΕΠΑ στέλνουν σήμα στον ΟΠΕΚΑ και γίνεται αυτόματα η ανανέωση του επιδόματος... Εγώ όμως πότε και πώς θα μάθω ότι όντως ανανεώθηκε?? 

Φοβάμαι μην έχει γίνει κανένα λάθος ή  δεν έχει γίνει κάτι σωστά...

Θα πρέπει να πάω από εκεί να τους δείξω την Απόφαση ή έστω να με πληροφορήσουν αν εγκρίθηκε τελικά η συνέχειά του επιδόματος του ΟΠΕΚΑ??

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που πέρασα ΚΕΠΑ...

Ευχαριστώ πολύ!! Καλό χειμώνα!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.