Ιδιωτικά σχολεία που δέχονται παράλληλη;

Εικόνα Γιάννης Μυκ.

Καλησπέρα σας,

Καθώς είμαστε σε αναζήτηση ιδιωτικού σχολείου για το παιδί μας, θα θέλαμε προτάσεις σχολείων που να έχουν Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο στην περιοχή του Αλίμου και περίχωρα. 

Επίσης άν έχετε κάποιες προσωπικές εμπειρίες απο τα παιδιά σας θα ήταν πολύ χρήσιμες. 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,

Σχόλια

Παράλληλη στήριξη σε ιδιωτικό σχολείο

Εικόνα Christy Karantzeni

Στο σχολειο που παμε εμεις επιτρεπουν και συνιστουν οταν υπαρχει λογος παράλληλης στήριξης.

Το σχολειο ειναι το International Metropolitan School στον Άλιμο (πρώην Εκπαιδευτήρια Πασχάλης).

like0

Πολύ χρήσιμο

Εικόνα Γιάννης Μυκ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το εντάξουμε στις επιλογές μας σίγουρα. Επειδή διάβασα οτι είναι 2γλωσσο, αν επιτρέπεται, έχετε συναντήσει δυσκολίες ή το παιδί προσαρμόζεται σχετικά εύκολα? 

Εμείς κοιτάμε λύση για να ξεκινήσει το Δημοτικό στα υποψήφια σχολεία που ψάχνουμε, καθώς παιδικό / νηπιαγωγείο πηγαίνει ήδη. Φαντάζομαι δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για ένα 2γλωσσο να ξεκινάει υποχρεωτικά το παιδί νήπιο εκεί ε;

like1

Μήπως γνωρίζετε και κάποιο στο Πειραιά;

Εικόνα S. Α.

Μήπως γνωρίζετε και κάποιο στο Πειραιά;

like0

Ιδιωτικά γυμνάσια στη νοτ. Αττική που δέχονται παράλληλη στήριξη

Εικόνα Ειρήνη Κυριακούση

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι όλους καλές γιορτές. Ο γιος μου φοιτά σε ιδιωτικό σχολείο με παράλληλη από το νηπιαγωγείο έως και σήμερα που βρίσκεται στη ΣΤ. Δυστυχώς η διεύθυνση του σχολείου μας  ανακοίνωσε ότι δεν είναι εφικτή η συνέχεια στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μετά το πρώτο σοκ, βρίσκομαι υποχρεωμένη να συνεχίσω στην αναζήτηση ενός νέου σχολείου. Καθε πληροφορία θα είναι ειλικρινά χρησιμη. Σας ευχαριστώ όλους.

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.