Πιστεύω ότι η κορούλα μου 2,5 ετών έχει δυσπραξία

Εικόνα Ίων

Έχω μια κορούλα 2.5 ετών. Την έχουν δει παιδονευρολογος κ αναπτυξιολογος γιατί ένιωθα ότι σε κάποια κομμάτια ήταν πίσω. Κι οι δυο μου έχουν πει για ανωριμότητα. Έχει ξεκινήσει έργο και λόγο. Εγώ θεωρώ ότι έχει δυσπραξια από ότι διαβάζω. Θα ήθελα εμπειρίες από αντίστοιχες περιπτώσεις μεγαλύτερων παιδιών. Αν υπάρχει κάποιο βιβλίο με δράσεις για να βοηθω ακόμα παραπάνω κλπ. Και να δουλέψω και την αυτοπεποίθηση της. Έχει αντίληψη, συναισθήματικη ωριμότητα. Είναι πίσω στην αδρή και στο λόγο. Και κάπως στη λεπτή. Η δυσκολία μου είναι να της δημιουργήσω την επιθυμία να συμμετέχει σε δραστηριότητες που επειδή ξέρει ότι δε μπορεί τις αποφεύγει. Ενώ σε άλλες μια χαρά. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.