Ιούνιος 2008 - Πρόλογος

Εικόνα Ginka
Σήμερα μετά απο τόσο καιρό και διάβάζοντας τόσα νέα "βιολόγια", ένιωσα περίεργα για όσα συμβαίνουν στο "Νόηση" τον τελευταίο καιρό. Λες και είμουν παρατηρητής σε ένα πεδίο μάχης, ενός πολέμου χωρίς χαρακτήρα. Δεν επιθυμώ προς το παρόν να σχολιάσω σε όσα γράφτηκαν απο την STAR διότι νομίζω οτι πλέον δεν αξίζει τον κόπο να ασχολιέμαι με ανθρώπους που προσπαθούν να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις, χωρίς επιχειρήματα, στο δικο μου μυαλό. Επίσης διέκρινα και έναν τύπο αυτοπροβολής και διαφήμισης. Και επειδή εμεις σαν γονείς θέλουμε και επιζητούμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, θα σας ανακοινώσω αξιολογήσεις που εγιναν στην Μαρία αυτον τον καιρό. Με αυτόν τον τρόπο ίσως κάποιοι καταλαβουν οτι: 1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ 2. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 3. ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ 4. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ 5. ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ (ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. 6. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!!! Φυσικά οι αξιολογήσεις θα ανακοινωθούν σε νέο βιολόγιο. Σε αυτο που θα αφορα αποκληστικά και μόνο την Μαρία. Καλή σας μέρα! Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.