Στοιχεία επικοινωνίας κύριου Παύλου

Εικόνα Jenaki

Καλησπερα. Θα ηθελα αν καποιος εχει στοιχεια επικοινωνιας για τον παιδονευρολογο Παυλου στη Θεσσαλονικη να μου τα δωσει. Εχω βρει ενα σταθερο στο google αλλα δεν απανταει ποτε. Θα παμε Θεσσαλονικη για παιδοψυχιατρο αλλα θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου και στον παιδονευρολογο μιας και θα κανουμε μεγαλο ταξιδι. Επισης, θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει τι εξεταζει ενας παιδονευρολογος. Ευχαριστω πολυ.

Άγχος για αυτισμό σε αγοράκι 7μιση μηνών (νεότερη ανάρτηση)

Εικόνα Jenaki

Αγχος για αυτισμο σε αγορακι 7μιση μηνων. Εχω γραψει ξανα εδώ και εδώ αλλα δεν πηρα καμια απαντηση. Το μωρο μου γεννηθηκε με κ.τ στις 38 εβδομαδες. Δυσκολη γεννα καθως ηπιε και υγρα και εμφανισε ελαφρυα ταχυπνοια και εμεινε μια μερα μακρια μου χωρις ευτυχως να χρειαστει οξυγονο. Εγω απο το σοκ απο την πτωτη στιγμη παρατηρω το μωρο μηπως εχει κατι. Θα σας γραψω τι εκανε απο την αρχη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.