Ο καιρός περνάει... μεγαλώσαμε!!!

Εικόνα Kari
Ο καιρος περναει...μεγαλωσαμε!!! Εχω πολλα χρονια να γραψω στο βιολογιο μου... Εμπνευσμενη απο το βιολογιο του φιλου Almak και συν το γεγονος πως μετα απο τοσα χρονια ακομα επικοινωνουν γονεις μαζι μου για την αισθητηριακη, αποφασισα να πω δυο λογια. Η ελευθερια εγινε κοριτσακι σχεδον 10 χρονων και μεγαλωσε, περασαμε δια πυρας και σιδηρου ...ομως ο χρονος ηταν καλος μαζι μας, παλεψαμε... θυμωσαμε... κουραστηκαμε... στεναχωρεθηκαμε αλλα δικαιωθηκαμε!!! Εγινε μια λαμπρη δεσποινιδουλα... αριστη μαθητρια... καλο παιδι παρολες τις δυσκολιες που κουβαλουσε!!! Σαφως καταλοιπα υπαρχουν αλλα τα παλευει ...τα παλευουμε και προχωραμε!!! Υπαρχουν στιγμες που απογοητευομαι και στεναγχωριεμαι και στιγμες που χαιρομαι αφανταστα με τα μικροτερα και ασημαντα πραγματα. Στα απλα πραγματα κρυβονται οι μεγαλες χαρες εξαλλου!! Δεν πρεπει ομως να το βαζουμε κατω και να απογοητευομαστε... πρεπει να προχωραμε!

Σχόλια

Είσαι σούπερ

Εικόνα Almak
Κική χαίρομαι πάρα πολύ για την πρόοδο της μικρής . Εσένα δε από αυτά που γράφεις δεν σε αναγνωρίζω!!!!!! Είσαι σούπερ!!!!
like2

Φίλη Κική, ένιωσα σα να με συμβούλευες

Εικόνα georafa
Μου επιτρεπεις τον ενικο μιας κ διαβαζοντας το βιολογιο σου ενιωσα σα να μου μιλουσες... σα να με συμβουλευες... Σε ευχαριστω για ολα αυτα που μοιραστηκες μαζι μας..για ολα αυτα που ειναι τοσο σημαντικα.. Χαιρομαι πολυ για τη μικρουλα! Χαιρομαι κ για τη δικαιωση του αγωνα σας! Μπραβο κ στις δυο σας! Εμεις ειμαστε ακομη στην αρχη..παταμε στα χναρια που αφηνετε εσεις τα παλαιοτερα μελη... Ειστε τοσο σημαντικοι.. μη χανεστε!!! Ευχαριστω!
like0

Μπραβο kari!!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Kari μου ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ και στις δύο σας!!! Μια φίλη από τα παλιά.. Μαίρη Βελλή
like0

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (προς georafa)

Εικόνα Kari
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Οσο και θεωρητικο να ακουγεται πιστεψτε με η υπομονη ειναι χρυσος σε αυτες τις περιπτωσεις... και οταν συνοδευεται και με επιμονη, τα αποτελεσματα μπορει να ειναι εξαιρετικα καλα. Ειλικρινα δεν περιμενα πως θα ειχαν τοσο απηχηση αυτα τα λογια που με τοση αγωνια και απελπισια τοτε εγραφα μεσα στο "Νόηση"! Βρηκα ζεστασια και παρηγορια μεσα στο φορουμ και ανθρωπους που μοιραστηκα τον πονο μου... Eυχομαι και εσεις να βρειτε τον δρομο σας και να εξελιχθουν ολα πολυ καλα!!!
like0

Eίμαστε σούπερ θα έλεγα καλύτερα!!! (προς almak)

Εικόνα Kari
Eιμαστε σουπερ θα ελεγα καλυτερα!!!!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Χαιρομαι που με θυμασαι!!!
like0

Αγαπημένη μου Μαιρούλα (προς mageandi)

Εικόνα Kari
Αγαπημενη μου Μαιρουλα ...ποσο χαιρομαι που σε ακουω ...ποσο χαιρομαι... παντα εχεις μια ξεχωριστη θεση μεσα στην καρδια μου... εισαι απο τα μελη που ξεχωρισα και συμπαθησα πολυ. Δυστυχως το τηλ. σου το εχασα και δεν μπορεσα να επικοινωνησω μαζι σου!!! Ευχομαι να εισαι καλα... ο Δημητρακης τι κανει; Η κορουλα σου;;; Φιλια πολλα.. Θα χαρω να σε ακουσω ξανα!!!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.