Kαλή ανά(σ)ταση

Εικόνα jenny
Σε όλους και σε όλες μας το θαύμα του υπερανθρώπου να γίνει θαύμα του ανθρώπου μας. Αν και δεν σας γνωρίζω αρκετά,όσο θα ήθελα βέβαια,σας νιώθω πιο κοντά από πολλούς "κοντινούς" που οικειοποιούνται αυτόν τον τίτλο. Και για να μην μένουμε στα απλά ευχολόγια, για κινήσεις προς τον Συνήγορο Υγείας είμαι στη διάθση όλων μας για τη σύνταξη ενός εγγράφου, εμπεριστατωμένου, απαιτητικού και ουσιαστικού.

Σχόλια

Σϋμφωνη!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Jenny γεια σου, πιστέυω ότι και λόγω επαγγέλματος θα μπορούσες να κινηθείς νομικά έστω για αρχή! Παρόμοια κίνηση έχει γίνει από την αγαπητή φίλη Βιβή (paletacat),("Τα μέλη του NOESI.gr, απευθύνονται στο "Συνήγορο υγείας", 26/02/07) και αρκετά μέλη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Προσωπικά με σχόλιό μου στο αντίστοιχο βιολόγιο ("Αιτήματα προς το ΙΚΑ", 27/02/2007), αναφέρω μερικά στοιχεία κακοδιοίκησης, κοντοφθαλμίας, ανυπαρξίας, παράβλεψης από μέρους του ΙΚΑ. 'Ο,τι άλλο θελήσεις είμαι εδώ και αναμένω! Φιλικά Μαίρη Βελλή
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.