Καλοκαίρι 2011... Πάλι με τη γιαγιά;

Εικόνα Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου
Καλημερα και πάλι μετά από πολύ καιρό. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσω τι θα κάνει το παιδί μου, 3 ολόκληρους μήνες, που είναι κλειστά τα σχολεία και εμείς εργαζομαστε. Οι κατασκηνώσεις για ΑμεΑ δέχονται μετά την ηλικία των 12 ετών, τα Summer Camps (χωρίς διανυκτέρευση) είναι πολύ ακριβά - ειδικά αυτή την εποχή. Δε θέλω να τον αφήσω πάλι με τη γιαγιά για πολλούς και ευνόητους λόγους (όπου έχει πεθερά αντιλαμβάνεται...). Παρακαλώ, αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι, θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Σχόλια

Αγαπητή μητέρα

Εικόνα antigoni
Αγαπητή μητέρα, αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία αυτή η οποία, πίστεψέ με, είναι πολύ κοινή. Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις για τα προγράμματα στον δήμο σου, πολλές φορές υπάρχουν και δωρεάν. Ρώτα γείτονες ή στο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής σου ή και στην ιστοσελίδα του δήμου σου. Καλή επιτυχία!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.