Κόστος για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο (Πάτρα);

Εικόνα Ειρήνη

Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω μια εκτιμηση κοστους για παραλληλη στηριξη σε νηπιαγωγειο στην Πατρα, γιατι απο το ΚΕΣΥ δεν βλεπω φως. Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Σχόλια

Κόστος παράλληλης στήριξης

Εικόνα Theodossia

Καλησπέρα. Το κόστος της ιδιωτικής παράλληλης εξαρτάται πολύ από την εμπειρία και την ειδίκευση του επαγγελματία που θα επιλέξετε. Συνήθως για το πενθήμερο είναι γύρω στα 500 ευρώ το μήνα, μπορεί βέβαια να βρείτε και κάποιον με λιγότερα χρήματα ή και περισσότερα. Μπορεί επίσης να συμφωνήσετε να πληρώνετε με τη μέρα και όχι με το μήνα. Εξαρτάται από τη συμφωνία που θα κάνετε εξαρχής. Ελπίζω να βοήθησα. 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.