Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ)

Εικόνα GlobedNews
Πρόληψη - Διάγνωση - Αντιμετώπιση ΔΕΠΥ στην παιδική και εφηβική ηλικία
Κυρ, 13/11/2016 - 10:30

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Ευηνοχωρίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ευηνοχωρίου σας προσκαλούν στην Επιμορφωτική Ημερίδα με Θέμα: "Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα (Δ.Ε.Π.Υ.) - Πρόληψη - Διάγνωση - Αντιμετώπιση στην παιδική & εφηβική ηλικία"

Εισηγητής: 
Dr. Κουράκης Σήφης, Παιδοψυχολόγος - Νευροψυχολόγος (BSc), Παιδαγωγός (BSc), Διδάκτωρ (PhD) Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Επιμορφωτής Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

No polls have been added to this group.

Ενεργά μέλη στην ομάδα

Συζητούν, συμμετέχουν

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;