Αναζητούμε άτομο για εξωτερικό πρόγραμμα ενηλίκου με νοητική υστέρηση (Πύργος, Ηλείας)

Εικόνα Pro

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Αγαπητά διαπιστευμένα μέλη, διακινούμε μία αγγελία που αφορά ένα ενήλικο ατόμο (μεσήλικα) με νοητική υστέρηση, που κατοικεί στον Πύργο Ηλείας. Το τελευταίο διάστημα μένει σχεδόν εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια της ημέρας στο σπίτι, με τους γονείς του. Στην πόλη του, πραγματικά δεν υπάρχει κάποια γνωστή δομή ή πρόγραμμα που μπορεί να ακολουθήσει (δείτε www.noesi.gr/map). Αναζητούμε λοιπόν, κάποιο άτομο το οποίο θα μπορεί να οργανώσει ένα εξωτερικό πρόγραμμα μαζί του, ίσως μια φορά την εβδομάδα, για να έχει την ευκαιρία της συναναστροφής και της ποινικοποίησης εκτός σπιτιού.

HND Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα πτυχίο από ιδιωτική σχολή όπως τα κολλεγια στην Αττική, HND είναι αρκετό για να ανοίξει κάποιος Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Αν όχι, τι επιπλέον χρειάζεται για είναι νόμιμο;  Ευχαριστώ!

Θέσεις εργασίας σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών

Δείτε τις πρόσφατες θέσεις εργασίας που ανακοινώνονται / διακινούνται προς τα διαπιστευμένα μέλη της νόησης στο διαδίκτυο από ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών σε Χαλάνδρι, Ραφήνα, Πετρούπολη Αττικής, και σε Πάτρα, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη.

Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ)

Εικόνα GlobedNews
Πρόληψη - Διάγνωση - Αντιμετώπιση ΔΕΠΥ στην παιδική και εφηβική ηλικία
Κυρ, 13/11/2016 - 10:30

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Ευηνοχωρίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ευηνοχωρίου σας προσκαλούν στην Επιμορφωτική Ημερίδα με Θέμα: "Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα (Δ.Ε.Π.Υ.) - Πρόληψη - Διάγνωση - Αντιμετώπιση στην παιδική & εφηβική ηλικία"

Εισηγητής: 
Dr. Κουράκης Σήφης, Παιδοψυχολόγος - Νευροψυχολόγος (BSc), Παιδαγωγός (BSc), Διδάκτωρ (PhD) Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Επιμορφωτής Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.